Za nekaj časa se posljavljam

Začel/a gigo, December 16, 2018, 07:47:24 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

.. saj se je našemu sinku zgodila huda nesreča. Zaradi udarca pri igranju je naš ravno predkratkim 12 mesečni sin utrpel močan udarec v glavo in pri tem je nastal hematom pri možgančkih. Nemudoma so ga odpeljali v UKC Ljubljana, kjer se sedaj bori za življenje. Je v umetni komi in s ponedeljkom bodo gospodje v belem poskušali ga zbuditi. Naprošam vse citroenarje in necitroenarje, da v kolikor imate kakršne koli podobne izkušnje , ki bi nam lahko pomagale se nam oglasite.

Kljub temu, da se mi ob pisanju tega posta ulivajo solze iz oči si želim in sem si vednbo želel, da bi našemu Žanu v življenju predstavil Citroene in ljudi kateri so tako v srcu kot v duši vedno mehki in dobri.

Za našega Žana prižigam tokrat drugačno lučko upanja.. lučko mojega GS-a.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

antasi

Zelo iskreno napisano in težko najdem kakšno besedo, kot to, da upajmo na najboljše.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

fifk

Drzimo pesti, da se vse srečno izteče. Pošiljamo dobre misli vsem vam...

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

frodo1

Držimo pesti, da se vse dobro izteklo.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

dbostjan

Želimo vam vse dobro, naj mali Žan čim prej okreva

sl1

Tudi jaz upam, da se bo srečno izteklo in da bo z Žanom vse v redu.
Ko smo bili mulci, je en kolega pri padcu z gorskim kolesom z glavo tako močno udaril v tla, da je bil 5 dni v komi. Možgani so mu zatekli tako, da so mu morali luknjo zvrtati v glavo zaradi pritiska. Ko se je zbudil, ni prepoznal nikogar, niti staršev, pa tudi motorično je imel probleme s hojo in natancnimi gibi, samo potem je šlo na bolje in je po 2 mesecih bil že praktično čisto ok, edino dneva nesreče se pa ne spomni.
Telo, sploh otroško, je čudežno.

andraž

Vsi držimo pesti in vam želimo, da dobite najlepše možno božično darilo; da bo vse v redu!

c5 exclusive

Držim pesti, da se vse dobro izteklo in da bo Žan vredu oziroma, da se vse dobro izteče.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Lenko

Tudi mi držimo pesti da se reši po najboljši možni varianti.

DejanO

Držimo pesti in upamo na najboljše!!!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

JureA

Gigo, srečno Žanu in vsej družini!

garac

Gigo, držim pesti, sigurno bo vse dobro, mora biti!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Bishop

I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

isarajli

Sploh si ne znam in upam predstavljat trenutkov ki jih z ženo preživljata. Vsi ki imamo otroka in vsaj kanček srca se zavedamo, da je to najhujše in da se takšnih zadev najbolj bojimo. Res iz srca upam, da se mali borec reši. Upanje umre zadnje !!
Mojo mamo (67 let) je pred 32 dnevi možganska kap, po trombozi so se pojavle krvavitve. V sg bolnici so nam povedali, da je itak bolje, da umre, ker bo drugače rastlina. Dobesedno tako ! Vztrajal sem, da jo premestijo v MB, kjer imajo zaposlenega kirurga, ki bi v primeru, pritiska krvi na možgane opravil operacijo. Po burni razpravi so jo premestili. Ct je 15 dni kazal na to, da še vedno krvavi, nato se je krvavitev zmanjševala. Prisotna je bila ves čas telesna vročina, nato za nameček pljučnica. Antibiotiki niso delovali zadostno, ker je dobila tudi bolnišnično okužbo mrso. Skratka, iz dneva v dan slabše, iz dneva v dan so izgubljali upanje. Jaz in sestra itd, ga nismo, očitno tudi mama ne. 2× na dan smo jo bodrili ( v času obiskov ) verjeli v to, da nas sliši, pozna, čeprav se večino časa ni odzivala.
Nikoli nisem bil pri maši, nisem nek vernik, ampak, takrat ti ostane le prosit, vse kar bi morda lahko pomagalo.
Krvavitev se je ustavila, celice so kri počrpale, pljučnica kot da je šla samo mimo
Vsak dan sem pri njej, vidno napreduje, desna stran je prizadeta, toda, tudi desno nogo že premika, leva stran je ok. Pije sama, tudi žlico že sama nese v usta. Se krega :), večina besed je še nerazumnih, vsaj 30 jih že lepo izgovori
Nekaj filma ji manjka, ampak neverjetno hitro napreduje. Od nje odhajam končno nasmejan, pozitivno. Ne, ni rastlina, praktično bi lahko že zapustila bolnico, ampak čakamo - urejamo terapije itd.
Samo pozitivno, kolikor se le da, bodita ob njemu, verjemita, da čuti in sliši. Ne dvomim, da sta vsako minuto z mislimi z njim in tako je prav. Korajžno, kot sem že rekel, upanje umre zadnje. Otroci so čudež in upam, da vama bo dokazal ! Osebno mu prinesem alkoholni flumaster, da pokaže, kaj zna narisat na tvoj avto :)
Saj bo. Verjemi.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858