Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xtimex

No tako pa zgleda zadnji izpušni lonec po pol leta:emot124:
Nekaj takega kot pri 20 let starem Yugotu.

minek

isarajli

Ko sm hotu samo povedat, zakaj se nisem odloču za nakup, je Garač dobil čir na želodcu.
Škoda besed. Dejstvo pa je, da 95% ljudi kupi avto na osnovi oblike, opreme in lepe notranjosti, na glavno bistvo pa pozabijo.
Po testni vožnji smo ga meli na dvigalu, praktično odprli avto, že po parih min smo gledali še sam zarad firbca.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

minek

Zakaj se torej nisi odločil za nakup?

garac

Garač se ne sekira, če maš ti malega, ne skrbi.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

minek

Jaz sem tudi gledal večjega ampak manjši se boljše parkira. O čem pa vidva?

antasi

Citat od: isarajli;254418Ko sm hotu samo povedat, zakaj se nisem odloču za nakup, je Garač dobil čir na želodcu.
Škoda besed. Dejstvo pa je, da 95% ljudi kupi avto na osnovi oblike, opreme in lepe notranjosti, na glavno bistvo pa pozabijo.
Po testni vožnji smo ga meli na dvigalu, praktično odprli avto, že po parih min smo gledali še sam zarad firbca.

Kakšen avto podobnih lastnosti, kot je prostornost, družinska  
uporabnost, varčen dizl in nov pa potem priporočaš za 15.000.
Npr.tudi meni je všeč star jumpy ki verjamem da je bolj robustno narejen ampak kje češ dobrega najdit? Pri normalno zgaranih je pa itak treba jurja na leto računat stroškov, avto pa ni bistveno več vreden.
Zato sprašujem, kaj je danes pametno kupit, da ne izpadeš budala?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

minek

Citat od: antasi;254428Kakšen avto podobnih lastnosti, kot je prostornost, družinska  
uporabnost, varčen dizl in nov pa potem priporočaš za 15.000.
Npr.tudi meni je všeč star jumpy ki verjamem da je bolj robustno narejen ampak kje češ dobrega najdit? Pri normalno zgaranih je pa itak treba jurja na leto računat stroškov, avto pa ni bistveno več vreden.
Zato sprašujem, kaj je danes pametno kupit, da ne izpadeš budala?

Lepo barvo in alu platišča, ker drugače pred 95% populacije izpadeš budala. Vir:isarajli

antasi

Kolko tolko primerljiv avdi je 30 namesto 15. In urne postavke trnutno še ne moremo vzdignat za 100%.
Zato vprašam kaj kupit namesto berlingota-strokovnjake?
Edino dacia mi pride ns misel, ampak vem, da ga moja sploh ne bo hotela vozit, sin se me bo pa odpovedal.
Kaj potem ostane israijli povej rešitev?

minek

Kateri audi je primerljiv in po čem? Kdo sploh vse igra v tej minivan ligi in da se da pri nas pošlatat in tudi kupit ter kam na servis peljat?
- Berlingo
- Rifter
- Combo
- Doblo
- Tourneo
- Dokker
- Kangoo
- Citan
- Caddy

garac

osebno bi imel T6 Kalifornija, čez 20 let ga morda kupim, če danes začnem jest samo regrat in kamenje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

minek

Ampak ta nekako ne spada med omenjene.

antasi

Citat od: garac;254449osebno bi imel T6 Kalifornija, čez 20 let ga morda kupim, če danes začnem jest samo regrat in kamenje

Smo se v italijo na sejem peljali, pa so vsi šinfali, kak je trd proti fordu in citroen kombiju. Bo že nekaj na tem, ker so bili iz fičo kluba..

xtimex

Še ena zanimivost ali plus pri novem Berlingotu vsaj tako mislim, ta nima na platiščih vgrajenih TPMS senzorjev ampak meri pomanjkanje-spremembo tlaka preko ABS senzorjev na obročih-pestah.:BigThumbs:
Sem kar malo čudno pogledal pri menjavi gum, da so bili gor samo navadni ventilčki.

minek

Moj berlingo letnik 2016 tudi meri preko ABS senzorjev. Mislim, da sem na nemški citroen strani videl informacijo od katerega VIN naprej je tako.