P: C4 PICASSO 2.0 HDi exclusive BLACK TOP

Začel/a gepl83, November 28, 2018, 09:11:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

sl1

DejanO

Citat od: sl1;249987kje je pa varnostna razdalja? :)

zoom
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

isarajli

Citat od: sl1;249987kje je pa varnostna razdalja? :)

Vw se teško zabiješ v rit, ker ma slabe zavore :)
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

gepl83

sl1

Ma je kar luškan. Koliko pa stane, pa malo naštej opremo, pa letnik, motor, menjalnik, ...

gepl83

Hja. Za vw kr dobr zgleda. :) avto je 2016 2.0 tdi 150 konjev DSG. Komplet r line. Steklena panorama. Led luči, keyles odpiranje in vžig, aktivni tempomat,... pa še kj se najde

andraž

DejanO

Citat od: andraž;250031Radarski tempomat je super zadeva.

ampak ne na naši AC, ker je gužva in vsi skačejo sem ter tja. Kolega ga ima in ga ne more uporabljati na relaciji Ptuj - LJ- Ptuj, razen če gre zjutraj ob 5.00

DejanO

Citat od: gepl83;250020Ne tisto ni taprav. :) je pa tale v priponki.

ja res dobro opremljen, pazi DSG ni biser, na 60.000-80.000 km mu menjujejo olje.

andraž

Citat od: DejanO;250033ampak ne na naši AC, ker je gužva in vsi skačejo sem ter tja. Kolega ga ima in ga ne more uporabljati na relaciji Ptuj - LJ- Ptuj, razen če gre zjutraj ob 5.00

Zakaj ga ne more uporabljati? Nastaviš distanco do avtomobila pred teboj in jo drži. Èe kdo skoči vmes, zavira kot bi ti. Še celo manj ostro.

gepl83

:) Servis DSG ravnokar opravljen. Bil je tudi že na 60.000, tako da vse po planu. Dobil sem izpis zgodovine avta in je videti vse v nulo. Kaj pa bo.... Bomo pa videli. DSG je ravno tako kot citroenov robot včasih malo čuden. Res, da dopušča mogoče malo bolj agresivno vožnjo, vendar sem še vedno mnenja, da ta menjalnik dizlu ne paše. Vsaj če ga primerjam z BMW jevo ta pravo avtomatiko. Saj drugače je kar vredu. Mislil sem, da se c4 vozi pod prenizkimi obrati. :) Pa je prav nasprotno. DSG, ti ob umirjeni vožnji včasih šalta predaleč. Vsi vemo, kako se pelje 4 colindre dizel na dobrih 1000 obratih. :) Drugače sem pa zadovoljen za enkrat. Saj ni tudi še rečeno, da ne bo c4 prišel nazaj. :) Bomo mel pa dve kiblce pri hiši.

sl1

Ja s temi nizkimi obrati prav pretiravajo pri avtomatikih.
Ma lej, jaz mislim da si nabavil super avto - ta tanovejši Touran niti ni grd kot ta star.
Tehnično pa dsg ni slab, 2.0 dizl pa tudi ne, tako da :BigThumbs:
Upam da ti bo dobro služil.

GSclub

Pred kratkim sem dobil za nadomestni avto (namesto Grand Picassa) Alhambro z DSG. Res šalta zelo hitro, v 6. vozi z manj kot 1200 obrati...Je pa to najbrž predvsem stvar programiranja menjalnika?

gepl83

Po 7 letih lastništva in več kot 100.000 prevoženih kilometrih, je pa prišel čas, da gre avto od hiše. Zaradi električnega invalidskega vozička za hčerko enostavno potrebujemo kombi. Ker prijatelj ravno prodaja svojega vw t6, sem se odločil da ga vzamem, čeprav sem hotel spacetourerja, ker sem bil do sedaj res zadovoljen s citroenom in pa seveda tudi z servisom kateremu zaupam. V glavnem avto bo šel v prodajo. V kratkem naredim nekaj aktualnih slik in pa bolj točno opišem za kaj gre.