K: Citroen XM, 2.0 Ct turbo, V6 ali 2.5TD

Začel/a Veloce, Oktober 19, 2018, 02:09:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Kupim XM z 2.0 CT turbo, V6 ali 2.5 TD motorjem.

Pogoj da je en toliko ohranjen, normalno vozen (tehnični pregled), hidravlika naj dela BP in pa klima seveda.

Ponudbe na 040 591 939 ali privatno sporočilo. Lahko pa tudi tukaj.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ZX16V

Veloce

Sam da izpolnjuje zgorj napisane pogoje. Vozen in s poštimano hidravliko. Klima mora delat.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Veloce

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Tiki

Telefon v roke pa poklicat znane XMaše, če ima kdo kaj... En zanimiv TD automatik se je za mali denar prodajal v beli krajni...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gule

Jaz ven za enega, ampak je 2.1 td. Ne vem, ali ima klimo. Avto je v BiH.

žabec

A tisti, ki so na Avtonet niso v redu, en V6 in en 2.5 TD?
Samo ena boginja je prava !

Veloce

En forumaš mi je dve leti nazaj ponujal 2.5 TD sam je bil v delu in nedokončan. Pol pa je mrknil sam ne morem najti po mailih kdo je to bil. Bemmu.....

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Veloce

Kateri je to?

Tega, ki mi je forumaš ponujal, je bil srebrni.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Vlado333

Ko smo ravno pri xm-ih.
Imam xm-a od prjatla, 3.0V6 letnik 98-99, avtomatik, (zdej se pa zacnejo zanimive stvari). Hidravlika pusca na crpalki in tesnilu glavnega regulatorja, avtomatski menjalnik ob mocnem pospesevanju ostane v 3. prestavi, on naslednjem zagonu je spet vse "normalno" ter zadaj desno je udarjen bok.
Sedaj pa vprasanje, koliko je ta avto sploh vreden in ali kdo ve za koga, ki bi to kupil.

pubi2cv

Ja, Veloce, midva sva govorila za srebrnega XM-a.

Dolga zgodba....nisem imel sreče z izbiro mehanika....raje ne bi o podrobnostih, se mi začne kadit iz ušes, ko pomislim na to. Lahko samo svetujem, da se na daleč izogibate člana tega foruma z imenom CX Franc.

Avto sem sicer "rešil od mehanika", zdaj je pri meni doma, ampak še vedno ni sestavljen zaradi kroničnega pomanjkanja časa. Motor in menjalnik sta v delavnici, pripravljena vsa roba za veliki servis, glava zbrušena, šobe zrihatne u nulo. Samo novega materijala za vgradnjo (vključno z obnovljeno glavo) je za več kot 700 €.

Èe mi nekega lepega dne uspe najdit čas in ga sestavit...pa ne vem, če bo šel od hiše. Se človek potem naveže na tako reč....sploh glede na to, da je avto drugače vsaj po mojem mnenju res dober in ima exclusive opremo. Vsaj meni je dobro služil, dokler ga nisem dal "popravit".

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT