Poskakovanje obratov

Začel/a bego20, Oktober 06, 2018, 09:41:41 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bego20

Pozdravljeni

Na mojem c5 2.0hdi 165KM avt. mi zadnje case ob vzigu (mrzel avto), ko avto vzgem nekako rahlo poskakujejo obrati kar se cuti kot nekaksno cukanje motorja..ze kdo imel taksno tezavo, kaj bi lah blo..
Citroen C5 Tourer Exclusive 2.0HDi 164KM Avt.

borut1974

Meni je delal enako. Prejšnji teden so ga reprogramirali pri trobcu in je zdaj ok. Je pa zgleda to znano, ker ko sem enako omenil servisu, niso delalinobene panike. Pač poteče programska oprema.

bego20

Citat od: borut1974;248211Meni je delal enako. Prejšnji teden so ga reprogramirali pri trobcu in je zdaj ok. Je pa zgleda to znano, ker ko sem enako omenil servisu, niso delalinobene panike. Pač poteče programska oprema.

Dobro da je samo to..ce je

Hvala za odgovor

borut1974

A so ti zrihtali z reprogramiranjem?

bego20

Naslednji teden bomo poskusili..ceprav jaz ko sem rekel v servisu za kaj se gre pa da je najbrz treba posodobiti software je rekel..jah to lahko probamo ce je to, ni bil lih samozavesten kokr pr tebi :D

borut1974

Hm, boš videl, meni je cukal potem kakšno minuto dve, dokler se ni nekoliko ogrel. Je pa res, da jaz nimam avtomatika.

Navaroff

Pri meni pa se dogaja zadnji cas, da mi, ko startam avto, pokaze da sem v economy mode. Akumulator star 2 leti.
Vendar vziga avto brez problemov, je pa opaziti obcasno poskakovanje obratov in prav tako med voznjo cukanje. Ne vem, morda je merilec pretoka zraka, sklopka je menjana, upam da niso sobe.
Kdo ve, kaj bi lahko to bilo?

valko

Temperature so padle in bi lahko bil filter goriva. Saj pri meni je bilo tako lasnko leto, da je šel avto v economy mode ko so bile temperature pod 0 C.

bego20

Pri meni ni nobenega economy mode, ampak samo cudno poskakovanje..in to sam ko prvic tisti dan vzgem auto..vsak naslednji vzig je normalen

Evo se posnetek kako to zgleda (service lucka sveti ker mi je javilo prenizek tlak v pnevmatiki)

https://youtu.be/xGG77F9CTxY

borut1974

Mogoče bo poletel. Ladje pač rade letijo.

jumper1

Citat od: bego20;248839Pri meni ni nobenega economy mode, ampak samo cudno poskakovanje..in to sam ko prvic tisti dan vzgem auto..vsak naslednji vzig je normalen

Evo se posnetek kako to zgleda (service lucka sveti ker mi je javilo prenizek tlak v pnevmatiki)

https://youtu.be/xGG77F9CTxY

Lahko je regulator tlaka na visokotlačni črpalki.

bego20

Citat od: jumper1;248915Lahko je regulator tlaka na visokotlačni črpalki.

Visokotlačna črpalka je bila cca 3 meseca nazaj obnovljena, edino ce je regulator ločen od črpalke..ne spoznam se toliko