Pozna kdo

Začel/a mihado, Oktober 01, 2018, 01:35:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mihado

Najprej lepo pozdrav.

Moje ime je Miha in že nekaj časa gledam za Citroeni in sicer všeč mi je C4 Grand Picasso. Imel bi letnik 2015/16 motor 1.6 Hdi. Najraje bi seveda imel opremo Exclusive. Sem pa nekje zasledil, da imajo vsi z to opremo zračno vzmetenje zadaj, kar pa lahko povzroča težave. Nevem ali je to res?
Pozna mogoče kdo tale avto ali tega prodajalca vozil?

Hvala. Lp

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13518331

Kavka

Zdravo,

novi modeli nimajo več zadaj zračnega vzmetenja, kar je v bistvu škoda, saj je avto z njim bolj udoben in varen, tudi ko je polno obtežen nič ne visi in se teže ne občuti. S fedri pa kar dobro sedejo, ko jih gledam...
Drugače prodajalca ne poznam, avto pa je videti kar v redu in cena tudi, še garancijo ima...pojdi pogledat, če ti je všeč, še na AMZS na kotrolo in kupi!

mihado

Sj meni je zračno vzmetenje všeč, sam ko sem tu na forumu zasledil, da je to kar hiba pri Citroenih. Da blazine spustijo.

Kavka

Res je, tudi to se zgodi, jaz imam pri 330.000 km notri drugi set blazin, ampka ne bi zamenjal na fedre. Kvari se itak lahko vse, na forumu se itak večinoma pogovarjamo o okvarah. Sam lahko rečem, da tako hvaležnega avta še nisem imel, večinoma menjam potrošne stvari. Kvarijo pa se tudi druge, bolj žlahtne znamke, pa še dražje vse skupaj pride.
Ti kar korajžno v nakup, če je avto ok..

mihado

To je pa tudi res. Sem imel včasih BMW-ja, pa mi je tudi šla ena blazina. Zato pa imam zdaj strah pred blazinami.

Prinskau61

Pozdrav vsem. Ravno sem iskal temo o blazinah etc, ker sem postal lastnik C4 grand picassoja, pa se mi je včeraj na zaslonu pokazal napis " suspension faulty" in gori mi lučka za servis. To se mi pojavlja po daljši vožnji, npr, od doma do LJ, cca 65 km, ko se pa avto ohladi, pa napis izgine in lučka za servis ugasne. Iskal sem po knjižici o vzfrževanju vozila, a te napake ne zasledim. Ali kdo pozna to težavo in kako jo odpraviti. HVALA

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

To ti reši samo servis. Tak, ki se s takšnimi težavami ukvarja redno.

mihado

Zdravo.
Mogoče kdo pozna ta avto ali prodajalca? V roku treh mesecev imam namen nabaviti takšnega Citroenčka, zaradi povečanja družine (3-je otroci).
Lp

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13796658

Xandrej

Avto je 100% uvožen kako ga bi naj kdo poznal?

andraž

Prodajalca verjetno že kdo pozna.

Bishop

Èim je prodajalec čez Trojane je že dosti možnosti, da je kaj sumljivo. Pa naj mi ne zamerijo tisti, ki so s tistega konca.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Xandrej

Vsepovsod so nateguni... Največ v javnosti kaj so prišli so vedno iz LJ konca a ne??? :BigThumbs:

1960

Citat od: Xandrej;251318Avto je 100% uvožen kako ga bi naj kdo poznal?

Po čem pa to vidiš ? ... mogoče sem spregledal...

Xandrej

Glede na to da se hendler s tem ne hvali da je slovenski potem že ni pa da ima gasilni aparat noter ki je obvezen v nekaterih državah iz kater je najbolj smiseln uvoz je to Belgija... Na sliki servisne knjige ima zgoraj 2 okenca prazna spodaj pa so kao nekaj potrdili... Ne vem mogoče se motim ampak recimo da to vidim iz oglasa...