Berlingo 1.6 hdi fap aditiv

Začel/a alto, Avgust 22, 2018, 01:52:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alto

Moram dati doliti fap aditiv. Zdaj pa me nekaj zanima ali naš berlingo, ki je letnik 2010 ima posodo ali vrečko za aditiv? Oznaka motorja je 9HZ.

antasi

če ima čep za dolivanje pri keslu potem je posoda, drugače vrečka,mensezdi da je tako
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Citat od: alto;247031Moram dati doliti fap aditiv. Zdaj pa me nekaj zanima ali naš berlingo, ki je letnik 2010 ima posodo ali vrečko za aditiv? Oznaka motorja je 9HZ.

Daj številko šasije, pa preverim.

alto

gule

antasi

Da mu ne boš zdaj avto, no berlingota, v bosno prodal:funny34d:

sl1

alan30

Citat od: alto;247034št šasije VF77J9HZC9J305905

Glede na številko VIN imaš vrečko za aditiv ozirma kot je napisano v service box-u (MEHKA POSODA ADITIVA ZA GORIVO DODATEK H GORIVU EOLYS 176)
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Antasi zamenjaj Nick name v Vegeta...

alto

Kje pa se točno nahaja ta vrečka z aditivom na Berlingotu ?

alto

Mi lahko kdo pošlje fotko na zasebno sporočilo kje se točno nahaja?

alan30

Sicer ne želim biti nesramen ampak glede na to koliko sprašuješ predvidevam, da nisi najbolj tehnične narave, zato ti podatek kje se nahaja posoda z vrečko ne bo kaj dosti koristila ker je tako ali drugače ne boš sam menjal, oziroma ti glede na prebrano toplo odsvetujem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Citatne bo kaj dosti koristila ker je tako ali drugače ne boš sam menjal, oziroma ti glede na prebrano toplo odsvetujem.
......in tudi ce ti uspe zamanjat ti še vedno sledi obisk servisa.....

gule

Cena vrečke cca. 140 eur+menjava. Sam nikakor ne boš uspel, ker je treba v sistem avta z diagnostiko prijaviti nov aditiv. Pri nas bi to stalo 30 eur.
V prilogi imaš shemo na kateri je prikazana zadeva(pozicija 33). Aditiv je izredno strupen, da veš, če se odločiš sam ustvarjati...
Lp

antasi

Koliko km pa ta vrečka zdrži. Sem slišal nekje da 100.000km a res?