C4 Picasso 2010 pustil na cesti.

Začel/a potokar, Maj 27, 2018, 01:18:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

potokar

Živjo.  Imam C 4 Picasso l. 2010,  prevoženih cca 200 000 km. Na poti na dopust,  mi je na AC praktično ugasnil in sem ostal na odstavnem. Avto normalno vrti, samo vžge pa ne. Nekako tako, kot bi mi zmanjkalo goriva, čeprav kaže še pol rezervoarja.
Avto čaka pri mehaniku. Ali je možno, da je črpalka goriva?
Prosim za kakšne predloge.  :BigThumbs:

andraž

Bishop

Tudi meni se je zgodilo enako. Res da doma na dvorišču. Krivec Bosch pumpa. Upaj, da ni še kaj drugega. Nova obnovljena pumpa cca 380€.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

gepl83

Me je natestni vožnji po manj ko 10 kometrih pustil c5. Krivec naftna pumpa. Ko smo napumpali na roke, je šel avto 500m in spet crknil.

andraž

gepl83

Ja. Saj sem napisal. Naftna črpalka. Ni bilo nafte. Èe si napumpal na roke, je avto nekaj časa laufal, potem pa spet ugasnil.

andraž

xpuser

sl1

potokar

Evo me. Pred par dnevi sem dobil avto. Zaribala ja bosch pumpa. Pri tem se je še zraven odlomika gred, ki goni črpalko. Ob tem so mi zrihtali še zaganjač, ki je bil že počasen. Vse skupaj je bilo 1600eur. Na servisu mi niso računali nadomestnega avta za 17 dni. Tako, da hvala Žepič Bojanu iz Tržiča. Imam pa sedaj narejen tudi že ta velik servis, ker je bil že razdrt motor.:BigThumbs:

gepl83

Prav dobro je videt nekoga, ki tak strošek razumno prenese. Vesel sem da ste zrihtal in da si zadovoljen

dejanslo

In kje je tukaj računica imeti dizla?

alesz

Že imeti avto ni računica ampak luxus,ampak to je stvar vsakega posameznika....

sl1

Meni se tudi zdi nekam drago.
Ali je to 1600 s tavelikim servisom vred?