C3 letnik 2017

Začel/a bojan62, April 11, 2018, 08:02:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Se strinjam. Ampak je učinkovito in nevidno.

bojan62

Gule, hvala za rešitev. Ne vem pa, zakaj tega ne naredijo na uradnem Citroenovem servisu.
Zaenkrat bom počakal , saj sem dogovorjen, da mi maja ponovno zamenjajo luči. Èe ne bo nič bolje, jim lahko predlagam kaj naj naredijo in naj sami vrtajo luknje v luči.
V glavnem to ni prvi C3, ki ga imam ampak takšne štale še ni bilo pri nobenem. Verjetno gre tako, malo denarja malo muzike.

bojan62

Citat od: bojan62;244094Gule, hvala za rešitev. Ne vem pa, zakaj tega ne naredijo na uradnem Citroenovem servisu.
Zaenkrat bom počakal , saj sem dogovorjen, da mi maja ponovno zamenjajo luči. Èe ne bo nič bolje, jim lahko predlagam kaj naj naredijo in naj sami vrtajo luknje v luči.
V glavnem to ni prvi C3, ki ga imam ampak takšne štale še ni bilo pri nobenem. Verjetno gre tako, malo denarja malo muzike.

Takole izgleda luč.

http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=91613&stc=1&d=1523715049
http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=91614&stc=1&d=1523715049

gule

Gre za to moj Bojan, da menjava ne bo nič rešila. Samo bušenje...

zlikovski

Tovarniška šlamparija.

bojan62

Res je, tovarniška šlamparija in to velika.

antasi

Citat od: bojan62;244103Res je, tovarniška šlamparija in to velika.

Ni tako velika, smo že videli večje in to se dogaja vsem znamkam, zadnje čase so na udaru posebej premium znamke.
Enostavno ni več poceni NOVIH avtov za vzdrževanje.

Verjamem, da te jezi kondenz, če si kupil NOV avto, ampak to je taka malenkost, da se ne splača sekirat.
Naredi tako, kot ti je predlagal Gule, ki  mimogrede dela na Citroen servisu.
Sekiral se boš, ko boš velik in boš imel denar za kakšno BOLJŠO premium znamko in se boš končno rešil te citroenarske konfekcije.
Boš dal za avto plus 30.000 eurov in ti bodo po dobrih 100.000 km povedali, da je treba zamnejat verigo, pa turbino pa EGR pa...
cena sitnica, dobrih 10% nabavne cene. Tedaj se boš spomnil citroena in njegove probleme z kondenzom...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

bojan62

Antasi imaš prav, ni tako velik problem. Me pa mori.
Kaj pa to pemeni za garancijo, če zvrtam luknje?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bondzoli

Očitno konstrukcijska napaka, sem včeraj na mojem opazil enako zadevo na zadnji desni luči. Bom videl kaj bo servis rekel na to?

Kar se pa tiče malenkosti, pa tudi sam opažam, da smo mi s Citroeni za vsako tako malenkost jako razočarani nad avtom, ko pa pokajo glave, ko crkujejo automatski menjalniki na Nemcu, ko so stroški v par kEUR jih pa lastniki še kar hvalijo in kujejo v zvezde ... pa vem, da imam sam z avtom minimalni stroške, pa še to se mi zdi preveč ...

bojan62

Gule pozdravljen.
A mogoče veš, kako je potem z garancijo, če sam zvrtam luknje?

Hvala in lp, Bojan

ModelJT

A ni samoumevno, da če boš ti vrtal luknje v luč to pomeni, da ti garancija več ne velja za to luč v primeru, da se bo še vedno kondenz notri nabiral. Pusti, do konca garancije pa naj menjajo, ko bo pa avto ven iz garancije pa vrtaj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sl1

Ja pa vsakič, ko ti zamenjajo luči, naj ti dajo stare za domov. Jih lahko po bolhi prodajaš, boš vsaj kaj zaslužil.
Vsakič ko dežuje, daj avto ven iz garaže, potem ko posije sonce pa na servis. ;)
(hecam se)

andraž

Èe se odločiš za vrtanje naj vrtajo oni. Potem imaš garancijo. Sam v garanciji ne delaj nič.

gule

Gre za to, da kondenza, če se luknje zvrtajo ne bo, ker bo voda odtekala.
Ne, luči ne neseš domov, ker ih servis mora čuvati, če ih zamenja v garanciji.
Èe majhne luknje, ti zvrtaš ne vem kako to vpliva na garancijo, edino, če to objaviš na VAl 202.
In ja dokler je v garanciji, menjaj, a kakšna korist? Vsakič dobiš luč bez vode in čakaš na nov kondenz? Dajte no...pa ne bi zgubljal časa na servisu in vsakič bil brez avta, makar na dve uri...vse stane, tudi moj čas največ...buši...nemoj jebo te Bog!

https://www.youtube.com/watch?v=G1Wvyfwcx_M