Dražba

Začel/a 1960, April 04, 2018, 03:50:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

1960

V soboto je dražba v Zrečah. Kdor bi želel imeti poceni Spačke in rezervne dele ...
Sobota 7. april ob 10.30 na parkirišču Tuš v Zrečah

Za več info... predsedniki sekcij CKS ali SVAMZ...

Kolikor vem je nekaj spačkov in Žaba Karavan pa precej karoserijskih delov in mehanskih delov, motorjev, menjalnikov...

kot sem dobil po mailu info... žaba je potrebna obnove, vendar 80% kompletna 1000 eur, je pa karavan, ,trije spački vsak po 200 eur, motorji  602 , po 100 do 150 eur, blatniki novi po 100 eur, vrata za spačke in dijane dobra po 20 do 30 eur, potem so odbijači, pa torzijske prve preme, pa luči...... Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

zlomjo

A ni bilo govora, da nekaj smrdi pri tej dražbi. Sicer bi kupil ene 2 spačka in ena šoferjeva vrata.

garac

Hvala NE ... pa ne una evrovizijska. Kakec bolj ko mesas, bolj zaudarja.  Res pa bo se bolj zanimivo, če se pojavi še kak kaliber tipa Robi ali Petja haha komaj čakam razplet oz zaplet. Na dražbo vsak s svojim odvetnikom
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Jaz bom imel čisto mirno vest, če bom šel pogledat za šparge.

1960

Ah, sam povem, posredujem kar sem dobival zadnje mesece po mailu... da ne boste rekli, da niste vedeli.

Ne vem pa kdo je robi pa petja. Vem pa , da je dražba na koncu pravnih poti, Tko da ne vem zakaj bi morali biti "kupci " z odvetniki tam. En primer je lani bil od mojega znanca spaček, ki je na dražbi šel za 666 € (pinkpanter), malo kasneje se je prodal na avto netu za 3500 € . Brez kakeršnih težav okoli lastništva, ker dražba je zadnji stadij dolgoletnih odvetniških procesij, ki kupce ne zadevajo...

Pač... prilika za vse, ki rabijo stare dele ali pa cele avte.

antasi

Zakaj pa ti ne kupiš vse?
Sploh če se s tem preživljaš.
Ne zdaj me napadat, ker nič ne mislim slabo,
samo vprašam.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

1960

Citat od: antasi;243757Zakaj pa ti ne kupiš vse?
Sploh če se s tem preživljaš.
Ne zdaj me napadat, ker nič ne mislim slabo,
samo vprašam.

Nič ne bom "napadal". Korektno vprašanje ...

Ni rečeno , da ne bom kaj kupil... Vsekakor mogoče kakšno malenkost, ker nimam prostora, skladišče je polno.

Se pa žal spet motiš. Se ne preživljam z preprodajo avtov  ali s preprodajo starih delov. Uporabni stari deli so zame, za moje avte. Srečen sem, ker sem uspel prodati Spačka, ki mi je zaradi pomanjkanja časa stal in ga j ebilo škoda. In vesel sem, da je - bo ostal doma.  Vem pa da je stare dele, ali so iz takšnih ali drugačnih virov danes skoraj nemogoče preprodati. Sem komplet svoje skladišče  starih rabljenih a uporabnih  delov pred časom ponujal zastonj ali - oziroma za sixpaka da ne bomo žejni, ko nosimo iz podstrešja, pa ni bilo odziva in je šlo na odpad (ker mi je šofer kombija prinesel ... sixpaka).

Jaz izdelujem nadomestne dele in obnavljam avte, ki so drugačni. Mislim, pa da sem podal dobro informacijo za vse  , ki se ubadajo s klasično obnovo in preprodajo. Pa sej, če sem jaz dobival maile pomeni, da je vse to javno objavljeno,brez skrivnosti...  a ne ?

Mi je pa čudno da nihče nič ne pove okoli tega na FB ali tu na forumu...

garac

Ker smrdi ta prodaja se ne mesamo
[SIGPIC][/SIGPIC]  

1960

Daj pojasni, da ne bom kaj kupil in imel probleme ... Kaj smrdi ?

isarajli

Smrdi vsem, ki nič ne rabijo.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

antasi

Takšni junaki tukaj z pivom v roki, ki zdržijo do jutra vsako fešto, tukaj pa ni  enega, da bi povedal kako je na stvari? Kaj ni bil ta Robert vaš prijatelj, predsednik, Janez 1960 tvoj sodelavec?? Zdaj pa ni več v redu.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

dyane

Po informa cijah iz prve roke: Roba je last Robija Pervorčiča. Sodno so zaradit terjatev do firme aniso zarubli robo v framu. Ampak tožijo aniso in ne robija,cigar je to osebna roba. In robi je sodno uspel prepovedat prodajo. Èe pa bo kljub temu prodaja se zna zgodit tudi kakšen obisk policije.
Na drugi strani je ogromno zanimive robe,ki bi me takoj imela,ampak ker stvari očitno niso čiste in gre tu ozadaj za osebne zamere itd...ne bom šel v to. Bi pa takoj imel enega spačka...pa nove dijanine blatnike...425komplet nos vse za motor...itd...seveda.
Samo neka etika po moji oceni more tu bit. Ni pa nujno in če kdo smatra in ni kakor koli vpleten bo resnično lahko prišel ugodno do dobre robe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Nekdo ki nima obraza, bo to robo lahko poceni kupil..kako se bo koncalo ve samo bog

Kot sem rekel, ta zgodba me ne zanima.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

1960

Citat od: antasi;243765Takšni junaki tukaj z pivom v roki, ki zdržijo do jutra vsako fešto, tukaj pa ni  enega, da bi povedal kako je na stvari? Kaj ni bil ta Robert vaš prijatelj, predsednik, Janez 1960 tvoj sodelavec?? Zdaj pa ni več v redu.

antasi.. leta 2005-06 sem nazadnje govoril z njim  in razen tega kar lahko vsak vidi na ajpes portalu o dolgovih , ki se vlečejo leta,  drugega o njem ne vem in me ne zanima.

Je pa Dyane podal svoje misli za v razmislek... ali da ali ne... Ko sodno zaprisežen rubežnik objavi in opravi rubež in nato razpiše licitacijo pomeni v normalnem svetu , da je to konec pravde. In je takšno "baba rekla baba videla" samo pesek v oči in strašenje občinstva.

Kolikor poznam pravni svet je stvar čista. Drugo je ali kdor sploh kaj rabi od te robe...

Mogoče bi pa s tem še kakšen poceni in "restavriran" spaček pristal na slovenski sceni? No, vglavnem... jaz bom kakšne pol urce tam da vidim kaj je na stvari in če je kaj uporabnega. Pa če se vidimo se pozdravimo. Men je blizu... lp

Lovro

Jaz sem imel v planu iti na dražbo. Sem mislil, da to kak SVAMZ organizira.

Da pa ne bomo tavali v temi, sem poklical Ižanca, ki mi je ravnokar povedal, da zaenkrat ta dražba odpade.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)