Ali Citroenovci ple?ete?

Začel/a Xandrej, Avgust 20, 2007, 11:37:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Malo sem ?tudiral pa poznam dosti dosti moških ki se izogibajo plesa v dvoje kakr?ni koli val?ek, dunajski, angle?ki, foxtrot pa to ali kaj drugega? Oz. zakaj ne? Ali si bi va?a partnerica plesala? Vam pa nič

Sam ple?em ?e od malega 9 let folklore sedaj skoraj 3 leta ple?em salso zraven pa vseostalo... Dunajski, angle?ki, foxtrot, sambo, cha cha cha, merenque, bachato itd itd... Najbolj mi je v veselje sedaj Salsa kubanska folklora. U?iva se je ?e skoraj 3 leta v plesni šoli Citroenarja CX-fana ( visa, CX GTi...). Plesna ?ola Rolly. Skupaj z Našim članom Matejem (C2 VTS) ter njegovo sinjorito.

hadei

Kapo dol, ko bi le jaz znal tako plesat...ufff. ?e plesna ?ola mi ni pomagala, tako imam dve "levi" nogi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

hadei pa ja ne moreš vsega znat....vsaj nekaj ti nea gre hehe. Va?n pa je da ji preveč ne hodi? po nogah ostalo bo ?e preživela. ?e nekaj pa je....(ane andrej) vaja dela mojstra.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

gregor

včasih sem plesal. Potem sem pa nehal pit.
Ne, ne ple?em.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

boga

Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

gigo

Jaz namesto plesa raje špilam... 14 let ?e.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

SMRKETA

lepo je sli?at da se ?e kakšen moški ukvarja s plesom...jaz imam to nesrečo da moj dragi noče plesat kadar ga prosim...ga bo treba preprižat da se vpiše tja kjer je xandrej...ga bo ?e kaj koristnega nau?il:Red-Wink:

deyo

Citat od: hadei;17247Kapo dol, ko bi le jaz znal tako plesat...ufff. ?e plesna ?ola mi ni pomagala, tako imam dve "levi" nogi.

Hadei midva bi pa res lahko najela eno stanovanje. Za ples imam tudi sam kot pravi? dve levi pa ?e obe sta leseni :)

hadei

Haha, ?koda, da nimaš ti dve desni, ker potem bi se celo pri plesu navsezadnje lahko ujela....:emot15:
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

jaaa, ha,ha,ha pa ?e res je :emot15:

dvorjan

Plesat ne znam, rad pa po posluhu "cez luze skacem"! :BigThumbs:
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

_janez_

hadei

Hmm, koliko vidim nas je kar nekaj "dibidusov" za ples. Bo treba eno CITROENAR plesno ?olo uvest.
[SIGPIC][/SIGPIC]

CitroX

Sem nekje sližal, da baje poročeni znajo plesat.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

deyo

mmmhhhhh, ne vem ?e velja za vse