Zadnji diski

Začel/a vily, Marec 06, 2018, 08:51:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vily

Zdravo,

Zanima me ali je imel kateri lastnik C4GP kakšne težave z zadnjimi diski. Pri mojem avtomobilu so zadaj na obeh straneh pojavile raze oz brazde. Citroen pravi, da so posledica kamenčkov. So pa samo zadaj. Avto ima 12 tisoč km.

LP
Blaž

gule

xpuser

vily

Avto ima električno ročno. Zanima me, ali je to možno, da se to zgodi zaradi kamenčkov. Ker to je odgovor na reklamacijo.

alesz

Zadnja desna plastična zaščita pri C4 picassoju.....kar ne ostane tu gor ,potuje nazaj mimo koles......

xpuser

Èe pride pesek med disk in ploščico cvili.
Poslikaj ta disk.

tomaz555

Èe povem po pravici, jih ne gledam. Cvilijo ne, primejo, avto pa je na 20kkm na servisu in oni vedo kaj delajo. Verjetno pa ne bodo zdržali čez 200kkm kot so na C5 II. Potrošni material. Ko se obrabi zamenjaš.
Imam pa 74 kkm in 2 leti. Bom preveril kako izgledajo. Kolikor imam v glavi očetovega so diski res bolj uničeni, kot bi pričakoval. Do 100kkm bodo zdržali.

vily

Načeloma se vidi. Bom probal še enkrat podnevi slikat.

altair123

se mi zdijo kar v vredu kondiciji.

Kavka

Definitivno ni v redu. Imam 318.000 km pa so spredaj in zadaj prvi diski, enkrat postruženi, nobenih črt ali risov.Pa ne more kar kamen priti vmes in narediti črto v jeklo,ali pač?
PA sigurno bi to slišal med vožnjo...

vily

Med vožnjo ni nič cvililo. Prvi diski so pa brez vsakih sledi.

vily

Še enkrat slikan zadnji disk in prvi disk.

gregor

Koliko je pa star avto in kake relacije se vozi? Umirjeno penzionistično z malo zaviranja ali bolj dinamično?
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

xpuser

to je samo po mestu drajsan.

north

Kakšen teden zaviraj bol agresivno ma, da se svetijo ni druge če boš menajal ali stružil bo čez čas spet enako.
Citroën - Creative Technology