Citroenar srečanje v BiH

Začel/a gule, Marec 02, 2018, 10:25:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Takole, ideja je prišla spontano...tako kot vse dobre ideje, po pivu, številka 5, ali 6...pa ni Prešern bil budala...

Kakor koli...

Datum bi bil 01.05.2018, ali 25.05.2018...

Program enostaven...vsak udeleženec prispeva zaboj piva, ali kakšne druge pijače, če ga veseli...

Hrana...no, tudi to ne bomo odbili, če kdo kaj prinese zraven...drugače bo potrebna neka simbolična kotizacija iz katere bomo kupili čevape in ostale potrebne zadeve...ne bom tarnal, ampak nisem miljonar in ne morem donirati hrano za 20 ljudi...ali več...

Spanje...našel bom primeren travnik, na katerem bomo postavili šotore...seveda bo zraven kakšen nadstrešek z kaminom in klopcami, kjer bomo grilali...če bo slučajno dež, se ogenj ne bo ugasnu...

Kot dober domačin se bom potrudil in Vam razkazal lokalne znamenitosti...vsekakor bom vesel predlogov lokacij za razgled, ki so v krogu kakšnih 50-130 km...tako, da lahko pade tudi kakšen raid...

Nekateri z foruma, ki me poznajo že vedo za kaj gre...

Drugače srečanje bi bilo v Vitezu, kar je v sami sredini BiH...80 km od Sarajeva, 20 od Zenice, 15 od Travnika, 100 od Doboja, 135 od Banja Luke...

Kdor ne želi spati v šotoru, mu za male pare zrihtam motel, ali hotel...od 10 eur, pa naviše noč...

Toliko za začetek...aha, dobrodošli so vsi ljubitelji Citroenov, seveda srečanje ima oldtimerski karakter in klasična vozila v njem imajo posebno vlogo...

Zdaj, pa izvolite...da vidimo, koliko se nas bo zbralo...

zlomjo

Glede na to, da je istočasno prvomajc, bi bila po moje boljša ideja dan mladosti. Ali pa ne. Odvisno od udeležencev. Lahko da nekateri (ali pa vsi) sploh ne gredo na prvomajca, bi pa šli na æevape v Travnik.

gigo

Tole ni slaba zadevščina. Èe se uskladimo z datumi se bi pojavil tudi jaz. Naj se še par kandidatov zbere in naj napišejo preference pa pol določimo datum kdaj.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gule

Citat od: zlomjo;242382Glede na to, da je istočasno prvomajc, bi bila po moje boljša ideja dan mladosti. Ali pa ne. Odvisno od udeležencev. Lahko da nekateri (ali pa vsi) sploh ne gredo na prvomajca, bi pa šli na æevape v Travnik.

Vem za prvomajec, zato sem ponudil dva datuma...razen æevapov ima tu još finih stvari...Vlašiæki-Travnički sir, odojak, peæena janjetina, kokoši...:BigThumbs:

gule

Citat od: gigo;242402Tole ni slaba zadevščina. Èe se uskladimo z datumi se bi pojavil tudi jaz. Naj se še par kandidatov zbere in naj napišejo preference pa pol določimo datum kdaj.

Brez tebe zadeva itak ne more funkcionirati...kdo bo pa pil z mano? Pa vice pripovedoval...pa o čakijicah imel referat???:BigThumbs:

gigo

Citat od: gule;242405Brez tebe zadeva itak ne more funkcionirati...kdo bo pa pil z mano? Pa vice pripovedoval...pa o čakijicah imel referat???:BigThumbs:

Lepo je take prebrat. Ja, allora bom nakladal v kolkor se lepo uskladimo. Jst bom mel v mislih okvirni datum, da šefa mal masiram. :breaking_pc:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gule

Jaz sem nekaj več za ta datum 25.05. Namreč imam rojstni dan in če boste pridni Vam spečem kuro...

Čojko

c5 exclusive

Moj avto je prenov jetako?��
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

gule

Èe mi z foruma naredimo Citroenar srečanje je vseeno kateri letnik je...pa datumi so tudi samo predlog...

Glede na to, da v Travniku v začetku 6 meseca imamo oldtimer srečanje mednarodnega značaja, se lahko zmenimo, da pred tem srečanjem naredimo naše Citroenar srečanje na zgoraj omenjeni način, potem se, pa še tisti, ki pridejo z starejšimi Citroeni(30 in več let), udeležijo še tega srečanja...ostali iz modernih barak, pa prisedejo v stare barake svojih kolegov...

gule

Nekateri spoštovani in ugledni člani tega foruma, ki so bili v BiH lansko leto, bodo že znali povedati kako to izgleda...

c5 exclusive

Super potem mogoče pridem tudi jaz.
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

antasi

Gule, to je super ideja in vsaka čast za trud za organizacijo:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Lepo piše spoštovani in ugledni člani, tako, da pač odpadem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;242467Lepo piše spoštovani in ugledni člani, tako, da pač odpadem
Gaši, ne provociraj...začni šparat gnar. Saj veš
da te čakam tukaj.