Osnutek oglasa. Je v redu?

Začel/a antasi, Februar 28, 2018, 04:19:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Zelo ugodno prodam Citroen berlingota model eHDI kar pomeni da je tanov motor in lahko greš z njim v vsa nemška mesta ker bo prepoved tud pri nas s tem se pa lahk voziš nonstop in ima tudi drug kompleten auspuh od berlingota1 tak da ni problemov z nekimi filtri. Sploh je pa to model eHDI ko je ekološki in to. Barva je še prva spodaj edino kar ni bilo barvano je bilo barvano in sploh se ni nikoli teralo avto ker se je vozilo tedensko na sever nemčije s prikolico avtomobile in zato ni bil avto nikoli polno naložen. In pa kilometrov ima malo zato ker ima službo doma pa opremo ima vso razen usnja kar pa itak je fajn ker usnje je poleti vroče.Kdo zna cenit tak avto naj me pokliče ostali pa ne izgubljat mojega časa.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

ajde ti prekotrojanovac, bi nas zdaj nategnil, ker crkava v vsakem križišču je pa e.hdi a ne?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

No to da v križišču sam ugasne in vžge sem pozabil. Hvala prijatelj. Ker imam takega prijatelja-ne rabim sovražnikov. Še kakšna ideja za oglas?

antasi

Citat od: garac;242231ajde ti prekotrojanovac, bi nas zdaj nategnil, ker crkava v vsakem križišču je pa e.hdi a ne?

Glede oglasov se pa učim od tega iz vaših koncev...
Pri nas nimamo ciganov razen tistih ki so že od rojstva cigani

xpuser

Citat od: antasi;242225in zato ni bil avto nikoli polno naložen.

Napišeš da si se sam vozil.Da ima vlečno kljuko 2x rabljeno.Pa da priložiš račune od olja filtrov,ureje, turbine, sklopke, diskov in ploščic  ki si jih sam kupil.Ja vožen je relacijsko .
Èe kdo zbija ceno rečeš da imaš še pasata euro4 na prodaj kot nov iz severa nemčije lastnik je bil zravnik, redno servisiral vozil samo na šiht in po otroke v šolo.

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

garac

Pa u nulo ohranjen se pri vas dosti uporablja a ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  

andraž

Skoraj nič vožen v slabem vremenu. Nekaj bušk od toče.

gule

To so že vse izrabljeni antagonizmi. Zdaj so nove fore..."prišel iz Francije na svojih kolesih"...ali "šele en mesec je minilo od uvoza iz Nemčije, Italije, Belgije, ni se vozil veliko pri nas"...

sušo

Mogoče bi še povdaril, da se v avtu ni kadilo. Ničesar.
Da so na zicih fine, drage ko žafran po naročilu narejene prevleke.
Da se v avtu ni vozilo nikakršnih domačih ljubljenčkov.
Da si ga vestno pral vsako soboto tako zunaj kot znotraj po potrebi pa še med tednom
Da ima fenomenalno skor unikatno nenadmašljivo ozvoženje in hifi wifi bluefi in ostale kratice...

antasi

Zanimivi komentarji.
Izgleda da imamo poln kufer oglasov-ala keko ali pa nakladanja iz škofljice,
pametni preprodajalci bi verjetno napisali nekje takole:

Ugodno prodam Citroen berlingo model eHDI euro5/6. Redno vzdrževan in  garažiran.
Za več informacij pokličite in vam bom podal vse podatke o avtu.

Zdaj pa vedi, ali je to najhujši preprodajalec ali skrbni lastnik..

xpuser

Jaz sem napisal redno servisiran pri jerovšku par bušk s parkirišč. Prodal v enem popoldnevu.

Sedaj vsi čekirajo mobil de in iščejo svoj sanjski voz z euro4-5 motorjem za dobro ceno ;)

garac

@sušo, čaki mal to ti svoj avto opisuješ, ne antasijevega
[SIGPIC][/SIGPIC]  

sl1

Berljivost oglasa lahko bistveno izboljšaš, če uporabiš več ločil (pik in vejic).
Marsikomu se namreč ne da brati takega besedila.
Pa tudi izgleda, kot da si samo na pol pismen, kar tudi ravno ne privlači kupcev.

sušo

@garač
Nope. Mi ga ne peremo. Nikol. Pa žvali not vozmo. Ne sam Judy k je registrirana žvau... he he

@sl1 Zadnji stavek me spominja na en jingl na RŠ ki pravi: Mi se ne delamo norca, mi norci smo...