Radio postaje.

Začel/a gregi10, December 30, 2017, 03:13:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregi10

Zdravo. Zakaj imam le pri Hrvaških radiih logo postaj, pri Slovenskem nobenem? Se to kako nastavi? Imam verzijo programske opreme SMEG4.1.D.R2. Lp

fluri

Pozdravljeni.Ni kakšni nastavite .Tudi nekatere druge A postaje imajo LOGO to oddajajo z frekvenco .

niknk

Na kolegovem VW passat so za vse postaje prikazani logo oz. ikone, na citroenu pa nobena.... očitno jih oddajalo le v "nemščini" ne pa tudi v "francoščini".. :-))))))))

fluri

Citat od: niknk;241200Na kolegovem VW passat so za vse postaje prikazani logo oz. ikone, na citroenu pa nobena.... očitno jih oddajalo le v "nemščini" ne pa tudi v "francoščini".. :-))))))))

DVOMIM ?

niknk

Citat od: fluri;241323DVOMIM ?

In kaj naj ti zdaj, ko ti dvomiš - sposodi si enga novga passata pa sprobaj...

xpuser

Citat od: niknk;241406In kaj naj ti zdaj, ko ti dvomiš - sposodi si enga novga passata pa sprobaj...

Ja pa kup pasata da boš imel to funkcijo:)

niknk

Citat od: fluri;241323DVOMIM ?

Evo!

andraž

xpuser

To je tako če se mu nič drugega ne kvari...gredo pa neumnosti po glavi.

fluri

Citat od: niknk;241971Evo!

To pa res drži .Le kaj tej Citroen šteka ?Sam niti nisem prej polagal pažnje na to .Ali je napaka ali pa je tk normalno.Sam namreč tudi imam c4 picasso-ja in ne kaže pri vseh ikon kot na sliki.

niknk

Citat od: andraž;241972Pomembna funkcija...

Sliko sem prilepil po dvomu flurija... Se strinjam, da ni pomembna funkcija, mi je pa tako iz tehničnega vidika zanimivo, zakaj mi prikazuje A in HR ikone postaj, SI pa ne, VW pa jih.... ali pač Citroen...

fluri

Citat od: niknk;242436Sliko sem prilepil po dvomu flurija... Se strinjam, da ni pomembna funkcija, mi je pa tako iz tehničnega vidika zanimivo, zakaj mi prikazuje A in HR ikone postaj, SI pa ne, VW pa jih.... ali pač Citroen...

Res je zanimivo zakaj ?