prodam Ds 23 boginjo

Začel/a BORCI V6, November 05, 2017, 01:42:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BORCI V6

prodam legendo, potrebno obnove, vec tukaj : https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12572642
zadnia cena je stvar dogovora.

lp.b.

Čojko

andraž

žabec

Samo ena boginja je prava !

BORCI V6

Citat od: žabec;238420Uf, tole bo pa veliko dela.

neki je že narejenega, predvsem se točno vidi koliko je gnilobe

andraž

Mogoče bi več dobil, če bi jo prodal po delih. Vrata, če so ok, so precej draga, pa streha, havba in še kaj. Ostalo se mi zdi zelo utrujeno.

BORCI V6

Citat od: andraž;238427Mogoče bi več dobil, če bi jo prodal po delih. Vrata, če so ok, so precej draga, pa streha, havba in še kaj. Ostalo se mi zdi zelo utrujeno.

lahko bi jo prodal podelih, samo se mi zdi škoda rja na avtu je povrsinska, pregnit je pri c stebričkih, naspoju med notranjim blatnikom in c stebrickom, bogi so prvi blatniki pri kolotekih znotraj, zadnji so brez rje, vrata razen enih  prav tako. na podvozju sta mogoče dve luknji, prav tako na dnu prtljaznika. motor je za obnovit cel, tle ni debate, menjalnik je v redu, prav tako bremze, prvi diski na avtu so skoraj novi, pragi in nosilci niso pregniti. je pa za zamenjat rob ki drzi streho, samo to je pa itak skoraj pri vseh ds kah...

hmm nevem, bom počakal še nekaj časa.

žabec

V oglasu imaš napako, menjalnik ima glede na izgled 5 prestav, ki so jih vse 23-tke  originalno imele. Èe boš uspel prodati boginjo imam doma kar ohranjen rob, ki drži streho.
Samo ena boginja je prava !