Rdeča Xsara Picaso 1.6 16V Elegance Plus

Začel/a Čojko, Oktober 20, 2017, 03:23:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Tako je. Slivnica in spodaj polno Cerkniško jezero, ki pa je zamrznjeno le po robovih (se vidi). V koči pa njihova specialiteta - palačinka, v njej sladoled, zraven smetana in polito z vročimi gozdnimi sadeži.

Kleberce so ustrezno opravljale svoje delo. Tako po filingu so verjetno za sneg katere druge boljše.

Lovro

Luštni so ti izleti. Ravno včeraj sem se smukal okoli Žabe in razmišljal o prihodnjih izletih. Komaj čakam.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Izleti so luštni, samo avto ne gre z Èojkecom v isto zgodbo. Nekam ni navdušenja, entuzijazma, euforije, a ne?
Vseeno je v slogu zračno hlajenega boxerja vse nekako lepše...

Čojko

Evo, podaljšal tehnični. Vse ok, razen ene zadnje pozicijske luči. Pa ključek za servis mi je začel svetit.

fifk

A ti maš vse tehnične naenkrat, pa vse pozicijske hin..?😜😜😜

Čojko

Ne vse, samo dve petini :Hammer3:

Dokler crkujejo samo žarnice,...

Čojko

Evo 10 let in 159.000 km

Naredil servis z menjavo zavornih ploščic in diskov. Diski bi zdržali še en komplet ploščic, vendar sem jih vseeno menjal. Sumim pa, da je bilo to vse še prvovgradnja. Še vedno mi solzi na volanski letvi, kar bomo rešili kmalu z obnovo letve. Namontirali so mi tudi zimska kolesa.
To je to. Hvaležen avto.

garac

Ma kaj pa je to eno olje GM? Ma Èojko, zdaj si zbil vrednost avtu...
Diski, so sigurno prva vgradnja, na Berlingu sem jih naredil še 1x toliko s prvo vgradnjo... Zmenjal tako, kot s TRW... a kaj cvili?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

GM polni TOTAL... In je enako olje kot total. :BigThumbs:

gule

Floriol, Zvijezda, Diamant, Gea...vse je to isto, samo druge nalepke.

garac

V R4 sem točil olje v original embalaži GM-Opel, bilo je skoraj ðaba v Tapos Medvode
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Olje je Total 9000 Quartz (GM je samo postavka za olje).
Od avta imam vse listke, pa ni nikdar zabeleženo, da bi menjal diske in ploščice. Ali je sploh možno, da bi naredile toliko? Prejšnji lastnik je bil izredno umirjen šofer.
Cvililo pa ni ne prej, ne sedaj.

Dihtunga

zlomjo

Moj prijatelj Marino ima tudi prve ploščice na enakih km. Je prvi lastnik in vozi preudarno, tako da zelo malo bremza. Nagajale so mu edino zadnje čeljusti od ročne.

Čojko

Potem pa je bila to še prvovgradnja,...
Aja, menjali smo tudi olje v menjalniku. Prvič. Je všteto v postavki "delo".