C6 Exclusive 2.7 V6 HDi "Naomi"

Začel/a HidroThorax, Oktober 03, 2017, 12:29:41 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Citat od: HidroThorax;253649Ker mi rahel ropot na levi strani vozila ni dal miru, sem danes obiskal servis. Po podrobnem pregledu zračnosti podvozja, preverjanje nosilcev motorja...je strokovnjaku pri Jerovšku uspel odkriti "napako". Na levi strani volanske letve je malo zategnil matico tako da zaenkrat po večih testih na cesti ne ropota več. :BigThumbs:

Èist tko prašam - danes okrog 17h sem na Ižanki srečal nasproti vozečega C6 (šel proti LJ) ... najbrž nisi bil ti na poti od Jerovška ... ali pač?
OK

LP
Primož

GSclub

Z. Novak se pogosto vozi po Ižanki s C6...

Citroenovc

Citat od: GSclub;253654Z. Novak se pogosto vozi po Ižanki s C6...

Ja ma njega poznam - a voznik v avtu mi ni bil znan.
OK

LP
Primož

HidroThorax

Citat od: Citroenovc;253653Èist tko prašam - danes okrog 17h sem na Ižanki srečal nasproti vozečega C6 (šel proti LJ) ... najbrž nisi bil ti na poti od Jerovška ... ali pač?

Verjetno sem bil js ja :). Okol 16 40 sem štartal od Jerovška proti štajerski. Se mi pa zdi, da sem pri glavnem križišču proti športni dvorani videl parkiranega Carlssona.
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

HidroThorax

Evo prejšni mesec zamenjane zimske gume za nove letne Hifly HF805 245 40 R19 98W XL. Za njih se ne bi odločil če ne bi bile ob nakupu avta montirane zimske Hifly katere so se po treh zimah odlično obnesle. Zaenkrat sem zadovoljen z njimi tako po suhem in po dežju se lepo vozijo po ovinkih, brez kakršnegakoli spodrsavanja gum ali zanašanja vozila. Na koncu meseca je pa avto obrnil na 200 000 km. Zdej pa, da slišim "šimfanje" glede gum :).

[ATTACH]95142[ATTACH][ATTACH]95143[ATTACH][ATTACH]95144[ATTACH]
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05

dvorjan

Bos sam povedal, kako drzijo cez leto ali dve. Pa kaksna bo obraba ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gepl83

Kaj čmo šimfat. Èe se ti zdijo v redu, jih pač vozi. Saj so na tvojem avtu.

ZX16V

Šimfajo samo tisti, ki kupijo super duper znamke gum in mislijo da držijo boga za jajca.

Sam vozim na ameriških kravah Nankang ali Nexen pa nobenih težav nikoli čeprav sem vedno blizu 3.5t teže.

Ci7

Hilfy pfff.. na mokri cesti se jaz čez ovinke vsekakor ne bi zezal. Hilfy nikoli ni bila v redu guma. Verniki zarot bojo seveda rekli, da kupci "znamk" nimamo pojma, potem pa pelješ samo čez počasni krožni promet v btc in se že tam lepo vidi, kdo pelje, kdo pa drsi ven spredaj. Ni zastonj Hilfy praktično zastonj. Smo v kapitalizmu in pregovor kolikor denarja, toliko muske - sploh ni samo en brezvezen pregovor.

Nexen so sicer v redu gume, tudi jaz sem imel enkrat ene, ampak se rade hitro znucajo, drugače se je meni izšlo ok, enemu kolegu jo je pa strgalo (ampak to je izjema kot povsod).

Hilfy jaz ne bi kupil za noben prišparan znesek, a niso celo policaji imeli hilfy gume pred dvemi, tremi leti in so bile same pritožbe, da je vse skupaj nevarno? Vsaj nexenke izberi drugič, so dovolj ugodne.

Pa še za zgornjega vsevedeža, gume za kombi in avto nimajo dosti veze. Kar je za avto super, so za kombi čisto ene -x gume sploh dobro ocenjene.

ZX16V

Nimam nobenega kombija ampak pickupe in suv z 270 konji plus kjer je oprijem še bolj pomemben, kot pri osebnem, celo če imaš za sabo 3.5t ampak verjetno imaš več izkušenj od mene in boš rekel, da je to isto kot kombi ampak redko kateri kombi ima 22 col platišča.

Romzi

Citat od: Ci7;254621Verniki zarot bojo seveda rekli, da kupci "znamk" nimamo pojma, potem pa pelješ samo čez počasni krožni promet v btc in se že tam lepo vidi, kdo pelje, kdo pa drsi ven spredaj.
Model, kle ga serješ na polno. V BTC-ju gre vse pošrek ne glede na rang pnevmatik. Vsakodnevno sem tam, v krožišču pri Cityparku drsi vse od Nexena do Goodyeara in Continentala.
To sicer ne pomeni nujno, da so Hifly OK gume, samo ne pretiravat.

veliki

2X

se strinjam. V BTC-ju gre v redu samo z ježki.

HidroThorax

Pretiravat ni treba. Normalno, da so gume višjega cenovnega razreda boljše, sam ne pa toliko kot je razlika v ceni. Pa bolj pomembno je voziti po pameti kot pa kake gume imaš gor. Še z najboljšimi se da zletet s ceste...

isarajli

Tist ki vozi na poceni bo vedno šimfal drage, čeprav jih ni probal. Nekateri smo šli čez večino, zato vozimo dražje.
Nekdo napiše, da dražje so boljše, ampak ne tolk... tolk res ne, ampak velik več !
A je 100-300€ razlike res preveč, sploh za tiste, ki jih znate vozit tri sezone ali eni pacienti še več ?
 Življenje je lahko odvisno tudi od cm, ne samo od metra razlike ustavljanja itd. Nagledal sem se modelov pozimi in po dežju z super duper poceni gumami.
Mam raj cenej avto, pa dobre gume, zavori itd.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

fifk

Dober si da opaziš razliko. Jaz jo ne.. Vredestein pa Michelin mi je veliko bolj drsel v ovinkih kot z Nexen. Tudi, če bi bile iste cene, bi se sedaj odlocil za njih. Guma kot guma.

Èe že gume hocte najboljše, ne vem zakaj potem sparate pri avtih in kupujete Citroene.