Kabinski filter

Začel/a marjank, Maj 15, 2007, 09:57:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bojann

slika 6 odstranič star filter in
slika 7 pripravi? nov filter
slika 8 vstavi? nov filter in privija?i? nazaj dva vijaka (gedora 6)
         in zatem vse sestavi? nazaj v obratnem vrstnem redu
slika 9 potrebno orodje za zamenjavo
slika 10 ?e enkrat star filter v katerem je bil en kup umazanije

V navodilih za zamenjavo filtra je postopek drugače narisan in sicer brez odstranitve te stranske plastike, ampak naj bi samo odstranil tisti fils, na katerem je lučka, zatem pa naj bi odvija?il dva vijaka (gedora 6) in potegnil ven filter, ter ga nadomestil z novim.

Sam sem mnenja (sem poskušal tudi na ta Našin), da je za tak?no menjavo premalo prostora (je ?e tako nedostopen) in se ti lahko kaj kmalu zgodi, da strga? nov filter in s tem potem nisi nič naredil
Živi in pusti živeti...

bojann

marjank, kar pa se tiče vode pri filtru oziroma le ostankov te ti povem da pri meni ni bilo nobenih sledi vode

zato sem mnenja, da imaš verjetno zama?ene luknje za odtok vode, katera se nabere pod vetrobranskim steklom oziroma pod tisto plastiko

in ker ti povsem ne počira vode, ti ta ob večji koli?ini prite?e do filtra
Živi in pusti živeti...

hadei

BRAVO, da si re?il problem kabinskega filtra in lepo, da si se spomnil stvar poslikat in opisat. SUPER.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Pohvalno, tole je res lepo prikazano, takšnih prispevkov si šelim čim ve?.

LP boštjan
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Xandrej

Jaz sem ga kupil v anetu za 24? z ogljem. V soboto zamenjal in ker sem se na fotkiča spomnil ko sem vseskup nazaj zmontiral ni slik.

marjank

No lepo , da sem našel to temo,kot sem ?e povedal sem ugotovil kaj je bil vzrok zamakanja, enostavno ne sme? preblizu z vapom zadevo pospe?i ?e obilica ?ampona .Sem pa vse odtoke pregledal ,odstranil vso nesnago tako , da sedaj ni problema ,bom se pa spomnil ,ko bom imel čas in namesril za?ito ,da nebo prišlo ve? do teh težav.kot sem ?e povedal sem bil za?uden ,da se to lahko zgodi pri tem razredu .

bojann super prikazano ,morda sem bil nekoliko hitrej?i ,sedaj ga zamenjm 7 min, sem pa nomazal utore in filtra ne privijem  lp

deyo

No tako zapackan pa je bil moj. Bil je tudi vir ?udnega vonja !!!

Ha pa tudi klima bolj dela zdaj :Hammer3:

http://www.citroenar.eu/showthread.php?p=14225#post14225

gigo

No, ?e hočete zamenjati filter zraka v va?i petki lahko brez problemov to storite sami.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens