Kabinski filter

Začel/a marjank, Maj 15, 2007, 09:57:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marjank

No pa ?e malo dodatka ,ko perete svojega konji?a sem opazi ,da ko pere? vetrobransko steklo , ?e nisi previden imaš kaj hitro vodo v kabini, potrebno bi bilo le malo plastike okoli filtra pa je to to

hadei

?e je tako, pa mislim, da nekaj ni v redu. Ker potemtakem bi imel vedno vodo v kabini, ko bi deževalo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

marjank

Lahko je ?e tak naliv pa ni notr mokro le iz vaptom je treba previdno ......probi

Gox

Verjetno se zaradi pritiska odmakne tesnilo in voda prodre noter ... ?e ne bi res ob vsakem dežju imel poplave :-)

Xandrej

Citat od: marjank;9807Lahko je ?e tak naliv pa ni notr mokro le iz vaptom je treba previdno ......probi

Eh ne serji. ?e v ?ivljenju nisem imel vode v kabini pa sem spral ogromno avtov tudi mojo C5 1x na teden ?čistim s wapom pa nič vode. Imaš prvo šipo not? Ne in ni bila dobro narejena. Samo to je to.

marjank

lahko je bit pameten ?e tega nisi doživel  aaaa

Xandrej

Je sprednja šipa original ali je bila menjaNaš Nisem ?e sližal oz. videl, da bi spredj pri vetrobranu šla voda v kabino. To mi ?e na katrci ni naredlo ne pa na C5.

hadei

Dobro zdaj napake gor dol, to ne vem kako imaš vendar...tudi jaz večinoma perem avto z vapom, ?e najbolj pa sprednjo steklo, ker imam veliko mučic. Pa ?e nisem opazil, da bi mi voda noter tekla. Se pa mi je to zgodilo na JUGECU, ker sem imel zamaženo cev za odvod vode iz zračnika (tam kjer zrak vstopa pri haubi). No, potem se je tam nabrala voda in ko sem odprl lupoto, sem si umil noge.......
[SIGPIC][/SIGPIC]

marjank

Saj si tega najbrž ne izmi?lujem vam pokažem sliko--dokaz sledi vode--levo navzdol

hadei

Hm, to so tisti temni fleki na desnič! (in ne na levi?) Ali pa sem jaz ?orav.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

tretji?:

imaš original vetrobransko steklo ali je bilo ?e zamenjano?

Preblizu greš z Wapo-m.

marjank

Da na desni so ostanki vode, toda obrisi kjer je tekla voda pa z leve navzdol, saj pravim pozorno moraš pogledat, sem ?e spucal pod v.steklom in malo bolj pritrdil tisto čudno mre?co. Je pa to posledica preblizu pranje z vapotom in povrhu ?e pena pa je to to. Tudi jaz sem bil za?uden , ker do sedaj se to ženi zgodilo pri nobenem modelu. Sicer pa se to niti ne opazi ?e ne dvigne? tepiho vse to je bilo naklučje .....

boga

a ni andrej v temi o pranju avta trdil, da wap ne more ?kodit, kaj šele, da bi se kakšna barva oluč?ila? Zdaj pravi, da zamaka zaradi wapa?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Xandrej

Jaz pa pravim, da ti ne zNaš brat. Pa ?vaka ni za seljaka. ?e greš preblizu okoli dihtung se pripeti tudi kaj takega zato pa lepo piše 50 cm od curka stran... Pa ?e vedno ne raume vprašanja ?e ima ?e prvo vetrobransko steklo ali je bilo zamenjano. Perite vi zaradi mene z gasilsko cisterno. ?e ne zNaš ti niti šlauh niti karcher niti gasilci ne pomagajo. Samo tam v avtomatskih pralnicah pa morajo bit eni trotli, da vsake 5 minut tvegajo, da ti z wapom zjebe avto ko ti ga zmoči preden greš na krta?e.

bojann

tako pa mi je uspelo zamenjati filter kabine :BigThumbs:
cena filtra je bila s popustom 20,22 ?
filter sem menjal prvič in sem za menjavo porabil 50 minut
slabost menjave je ta, da te lahko boli kri? in kolena, saj je filter na zelo neugodnem mestu

slika 1 prikazuje mesto kjer se nahaja filter
slika 2 pod to plastiko se nahaja vijak
slika 3 odvija?i? ta vijak "torx" T20" in odstranič plastiko
slika 4 odstranič filc volanskega droga
slika 5 prideš do mesta filtra, kjer odvija?i? dva vijaka (gedora 6)
Živi in pusti živeti...