Mehanik mi je zakuril Xsaro- prosim pomoč!

Začel/a mojami, Avgust 28, 2017, 11:12:24 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zo

Bravo mojami, lepo si jim odgovorila. Pač nekaterim forumašem se še nikoli v življenju ni zgodila kakšna delovna nezgoda, doma, v delavnici, ali pa mogoče celo pod kozolcem. Dolgčas. Lepo se imej M.

antasi

Tudi jaz ti čestitam da si dobro opravila in si zadovoljna. Moj komentar je bil dobronameren, saj prevečkrat opazujemo kako lastniki mislijo da bodo prišparali/ ne ti/ in vozijo ninðam, to so divji serviserji pod kozolcem in potem so pa problemi.
Upam da bo tvoj naslednji avto citroen
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

mojami

Citat od: antasi;236555Tudi jaz ti čestitam da si dobro opravila in si zadovoljna. Moj komentar je bil dobronameren, saj prevečkrat opazujemo kako lastniki mislijo da bodo prišparali/ ne ti/ in vozijo ninðam, to so divji serviserji pod kozolcem in potem so pa problemi.
Upam da bo tvoj naslednji avto citroen

Hvala!

Verjamem, da je bil komentar dobronameren. Nikoli ne bi avta peljala kar k nekomu, pod nek kozolec, samo zato, da bo poceni. Gospoda so mi priporočili, res naj bi bil strokovnjak. Kaj je šlo narobe, ne bom izvedela nikoli.

Kakorkoli, če sedaj pogledam celotno (neverjetno) zgodbo, bi pomislila na to, da se je xsara 'žrtvovala'....ja, novi citroen je že pri hiši :-)

mojami

Citat od: zo;236553Bravo mojami, lepo si jim odgovorila. Pač nekaterim forumašem se še nikoli v življenju ni zgodila kakšna delovna nezgoda, doma, v delavnici, ali pa mogoče celo pod kozolcem. Dolgčas. Lepo se imej M.

Hvala za podporo Zo! ;-)

In hvala za vso pomoč, nasvete,...ne samo v tem primeru, ampak vedno, kadar sem bila v 'avto škripcih'!

xpuser

Citat od: mojami;236549Ni šla šparat, pač pa bi morala čakat na tisti servis več kot en mesec! Bi vas rada videla toliko časa brez avta.

Poleg tega je tisti servis precej oddaljen, kar še dodatno oteži vse skupaj.

Nevem, jaz sem čakal na redi servis 3tedne, če je kakšna malenkost pa 2-3 dni včasih tdi takoj.

mojami

Citat od: xpuser;236582Nevem, jaz sem čakal na redi servis 3tedne, če je kakšna malenkost pa 2-3 dni včasih tdi takoj.

Na začetku poletja so se stvari začele kvariti ena za drugo. Na servisu je bilo rečeno, da je cca mesec za čakat oz. lahko bi jo dol pripeljala samo pokazat. Ker bi bila cela logistika it dol, pa potem z ne vem čim domov in bit čez poletje brez avta, sem se odločila za drugo varianto. Sem govorila z njimi tudi sedaj, in so rekli, da je bilo to poletje res izredno divje, da so imeli skoz na polno natrpano.

Marca je bila pri njih na rednem servisu, pa še takrat je bila dostavljena z asistenco.

Upam, da bo sedanji citroen imel manj želje po mehanikih.

andraž

mojami

Citat od: andraž;236591Kam misliš pa vozit na redne servise?

k Jenku

andraž