XP avtomatik

Začel/a CitroX, Avgust 10, 2007, 01:48:18 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Francl

?e mene vprašate, bi moral biti v enoprostorcih oziroma t.i. dru?inskih avtomobilih ročni menjalnik samo za doplačilo. čeprav res doda porabi dober liter na 100 km, to ve? kot odtehtajo vse njegove prednosti. Jaz sem kar se avtomatike tiče čisti spreobrnjenec in u?ivam tudi s tako razmeroma ?voh ma?ino kot jo ima bar?ica.
Tisti, ki ima enkrat v avtu klimo si tudi te?ko predstavlja, da bi moral spet voziti avto brez klime, k'nedež
:Hammer3:

peter skala

vožnja v prometu kot je v ljubljani ob prometnih konicah je z avtomatikom veliko bolj  teko?a in po mojem tudi veliko bolj ekonomi?na in teko?a.kar se tiče pospe?kov  je pa tudi prednost na strani ampak za mimimum.kar sem bral testov /primerjalnih/so razlike res minimalne prav tako poraba.razvoj avtomatskih menjalnikov je zelo velik,samo slovenci tega ne poznamo.
je pa res da ?e enkrat voziš avtomatika je te?ko brez nje.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

garac

Menda da kdor je enkrat nabavil automatic, ga bo v prihodnje spet. Vsaj tako so mi zatrdili nekateri lastniki. Nekaj problemov je le z zimo, sicer pa je avomatik cool, in obvezen tempomat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

O Francl - a sem jaz prav ene 2-3 tedne nazaj pri Novaku videl - namreč tvojo Bar?ico?

Garač - mislim da bo to čisto držalo - jaz sem dosedaj vozil par avtomatikov - in:
- takoj se ga navdi? - ono o problemu leve noge je navaden bul?it
- ko se vsedež nazaj v svoj avto - se sprašuje? zakaj ?e moraš stalno z levo nogo "brcat"
- postane? jako slabe volje, ko gledaš ponudbo tebi všečnih (rabljenih) avtomobilov v SLO in ugotovi?, da boš moral pripeljat avto iz uvoza, ?e želiš imeti avtomatika
OK

LP
Primož

peter skala

vse troje kar je navedel citroenovc takoj podpišem ,?e najbolj pa zadnje
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

marjank

kot sem ?e rekel  je automatik čist uredu tud leva n.. ti ne dela težav sam z lahkoto presedlam v avto z ročnim menjalnikom je pa v moji c5 to veliko bolje le naslednji avto bo imel malo ve? ps  110 jih je za toko te?ek avto le malo premalo , skratka sem zagovornik avtomatike z dobrimi pospe?ki

lojenmat

Pozdravljeni vsi forumovci
Sem novi član tega foruma in prav tako novi lastnik Citroen Picassoja
Super tema!

Hydraulic

Pozdravljen na forumu in veliko varnih kilometrov z novim Picom.
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

aygo

Zmeraj ve? nas je:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Lep pozdrav in.....ogromno zadovoljnih in varnih kilometrov.

Pic je automatik ali ročni menjalnik?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

Da malo obudimo temo. Pozna kdo ta avto? Me kar malo mika. Enega imamo že doma in moram priznati, da sva z ženo izredno zadovoljna z motorjem 2.0 HDI. Porabo ima povprečno 7 litrov, s tem ,da je 80% mestne vožnje.

Tale 2.0 avtomatik pa bi znal bit zelo zanimiv. Edino, kar me jezi, je to, da ima ta exclusive dokaj bedno opremo. Naš ima še šibedah-sky window, PDC, usnje, alu platišča, tempomat, tovarniško zatemnjena zadnja stekla. Ta pa je bolj osnoven razen tempomata.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5065081&show=1
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

firbec

Zanimivo, tudi meni je v "oko" padel tale.

Drugače sta pa sedaj samo dva avtomatika z bencinskim motorjem, ta drug ima vgrajen celo plin.

A je to slučajno isti avto kot v prvem postu? Letnik odgovarja, kilometrov ustrezno več.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5104248&show=1