Poklop zunanjih ogledal

Začel/a smoukar, Julij 01, 2017, 06:09:44 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

smoukar

Èe hočem, da se mi poklopijo ogledala, morem na servis? Ali je kje še kaka opcija? Pri zaklepanju mislim.

alesz

CitatCitroen Xsara Picasso
...? ! če imaš pravo stikalo in prava ogledala, potem samo porineš gumb navzgor.........

smoukar

Imam vse pravo :). Kako misliš gumb navzgor? Ko je med štelanjem ogledal ali ko je na spodnjem položaju za poklop ogledal?

alesz

Narobe sem napisal.......stikalo v spodnij poziciji,puščica nasproti nule,tu so ogledala zložena.....

smoukar

Tako se ogledala zložijo, ja. Sem mislil, da bi se zložila, ko zaklenem avto. Èe se da tako naredit seveda.

xpuser

To nevem če bo šlo, sam lahko vklopiš da se prižgejo kratke luči ko odkleneš/zakleneš avto.

smoukar

A tako, to bi bilo tudi fino. Namigni mi, kako to naredim :BigThumbs:

Godfather

smoukar

Se pravi na citroen servis. Ok, bomo videl kaj se da.

xpuser

Citat od: smoukar;234556A tako, to bi bilo tudi fino. Namigni mi, kako to naredim :BigThumbs:

Èe se prav spomnem ko ugasneš avto enkrat pobledaš in bi moralo delat.

xpuser

Citat od: Godfather;234557Z testerjem bi šlo.

Èe nimaš motorčkov da sklopi ogledala ...

alesz

Kot razumem ima"peš"zlaganje.XP nima vratnih modulov torej ne moreš programirati avtomatskega zlaganja...Nekje na nekem belgijskem forumu je nekaj podobnega,samo rabiš en dvojni menjalni bistabilni rele in en navaden dvojni menjalni,  pa cel kup žice..........sem že iskal pa ne najdem,sheme pa so ostale ne defektnem disku.

smoukar

Citat od: alesz;234582Kot razumem ima"peš"zlaganje.XP nima vratnih modulov torej ne moreš programirati avtomatskega zlaganja...Nekje na nekem belgijskem forumu je nekaj podobnega,samo rabiš en dvojni menjalni bistabilni rele in en navaden dvojni menjalni,  pa cel kup žice..........sem že iskal pa ne najdem,sheme pa so ostale ne defektnem disku.
Sem na dopustu in nimam časa na forumi bit. Cviček.press
Nimam peš zlagnja. Ko stekalo obrnem se zložijo sama ogledala. Zanima me samo, če se da to uredit, ko se avto zakleni, da se zložijo. Lepo bi bilo. Bomo videl, kaj bo na servisu.

alesz

CitatKo stekalo obrnem se zložijo sama ogledala
....in ni možnosti,da ti nekaj drugega obrača stikalo...

smoukar

Naša XP je naredila 5 jurčkov in zaenkrat kr uredu. Crknili so pa park senzorji. Mislim da so originalni. Najprej so slabo delali, sedaj sploh ne. Kaj pogledam?
In armaturka.......obstaja kak premaz, kaka žauba, pa bi to popravil? Te bele lise so zelo moteče hehe pa tut razdiral ne bi in štrihal.