Nakup DS5

Začel/a Gr3ga, Junij 19, 2017, 07:51:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sulicar

Jaz vsako leto pošljem staro polico zavarovalniškim hišam in jim rečejo naj mi dajo najugodnejšo ponudbo za isti paket...potem pa grem k mojemu agentu in mu rečem naj mi da ugodnejšo ponudbo...tak da imam vsako leto nižje...prvo leto sem imel 780€,drugo 650€,zdaj nazadnje 618€ in 20€ bona ker sem dal menjati vetrobransko steklo na servis kjer imajo pogodbo z adriatic....letos bom verjetno spet dobil ker sem spet moral menjati steklo :-)...v treh letih 3krat...

bondzoli

Še malo pa ti bojo še plačali! Meni se pa to zdi jako nepošteno, ker zakaj pa ne greš potem nazaj tistemu prvemu, da ti je drugi dal manj ... Dobiš nekaj ponudb in izbereš tisto, ki ti najbolj ustreza, da pa ponudbe pošiljaš naprej je pa ... žalostno!

sulicar

Ne ne razumeš....vedno imam pri isti zavarovalnici...samo vidiš koliko lahko ponudijo če hočejo..samo pritisniti moraš na njih..zavarovalnice so k..ve!

zlikovski

@Sulicar točno tako, jaz se vedno pogajam z njimi in lahko dosežeš veliko, celo če imaš prinjih vse zavarovano.

Tudi v trgovini z avtodeli, pogledamo po netu kolko se gibajo cene in potem pogajanje primer za EGR bila je cena 170-180 nakoncu plačal cca 120€,...

Edino ko grem po kruh v trgovino in ostale zadeve je treba odkartati kolko prosijo ;)

sulicar

Haha...ja saj...danes grem glih po dele za mali servis...olje,vsi filtri in silen bloki oz.puše za obe roki....cena 98€...a je to ugodno?

garac

Ne to je drago,nekje sem videl racun za isto robo 97.90
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gr3ga

Citat od: Dr. MadMan;235296Jaz sem bil pri Generali pa sem potem menjal na ERGO in sem pri enakih zavarovalnih pogojih plačal 150 EUR nižjo zavarovalnino. Takrat sem imel ponudbo takole (Tilia: 1050 EUR, Generali 890, ERGO 740 EUR) Triglava nisem niti tipal ker mi je že v osnovi vrgu ven 1200 EUR.
Saj ni vse v začetni ceni. Važno je tudi kaj ti nudijo potem, ko jih rabiš v primeru nesreče ali karkoli drugega.
Potem so pa problemi. Raje plačam malenkost več in potem nimam kakšnega sranja. Na začetku itak vsi vse obljubljajo.

Dr. MadMan

Moja izkušnja z ERGO konkretno. Menjava vetrobranskega stekla ker je bilo delo narejeno šlampasto in ker ni bilo uporabljeno originalno. Pa je avto star bil takrat več kot 10 let.
Aja pa še ena razsuta luč na parkingu. Cena menjave 1700 EUR. Po eurotaksu ocena avta okrog 3000 EUR (ker sploh ne poznajo Carlsson izvedbe) Brez pripomb menjali luč. Drugje kolkor vem bi dali ekeonomsko totalko.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

andraž

Kakšna luč pa je to za 1700 eur?

Gr3ga

Drugače smo v temi DS5. Ali se vsi zadnji komentarji nanašajo na DS5?

garac

Ne,zal ne tudi c5 je vmes
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

Citat od: andraž;235443Kakšna luč pa je to za 1700 eur?

xenonka!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

grgos

slučajno zasledil pri enem angležu --- I read an article about your opinions on the new DS brand (the question was if the new DS should be included in the Citroën sphere). You mentioned something about the old politics at Citroën from the past:

"Geoff Matthews was fired by Luc Epron for defending a left-field design. Carl Olsen told me "...the expressed goal of marketing and the Direction was to kill off the traditions of the Citroën design philosophy. This gang, from Chrysler Europe, believed that entry level design cars had to be non challenging aesthetically."

I am very curious about this topic and particulary thos post-Opron era. Where can I read more about this? I guess "Chrysler Europe"-gang is Art Blakeslee. Who's more?

prevod - Prebral sem članek o vaših mnenjih o novi blagovni znamki DS (vprašanje je bilo, če bi moral novi DS vključiti v sfero Citroën). V preteklosti ste omenili nekaj o staro politiki v Citroënu:

"Geoff Matthews je odpustil Luc Epron, ki je zagovarjal design na levi igri, Carl Olsen mi je povedal:" ... cilj, ki je bil dosežen s trženjem in usmeritvijo, je bil ubiti tradicije Citroënove filozofije dizajna. "Ta skupina iz Chrysler Europe je verjel Da morajo biti konstrukcijski avtomobili na začetku vstopa estetsko neobvladljivi. "

Zelo sem radovedna o tej temi in predvsem o post-Opronovem obdobju. Kje lahko preberem več o tem? Mislim, da je Chrysler Europe - Art Blakeslee. Kdo je več?

Gr3ga

Google translate :emot65:

grgos

ja ni ravno nekaj , popravljat se mi pa ni dalo ...