Iščem - plastiki okoli meglenk

Začel/a glodalec, Junij 05, 2017, 11:42:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

glodalec

Pozdravljeni,

po dolgem času imam problem oziroma mi ga je neznanec "zrihtal". Ukradli so mi plastiki okoli meglenk na prednjem odbijaču. Tisti dve črni platiki z režami in luknjo za meglenko.  

Klical sem že na večje avtoodpade (ki sem jih našel na spletu), pa nihče tega nima. Najraje bi dal rabljene gor, ker nove bi izstopale na starem avtu, pa še težko s ejih dobi. Ve slučajno kdo za kakšno razbito vozilo v okolici Ljubljane ali širše, ki se prodaja za dele (tisto kar je na netu sem že klical). Vsaka informacija je dobrodošla.

Godfather

V Izlake si že klical? Ima 7 takih vozil, ni hudič da ne bi imel teh dveh plastik.

glodalec

Aha, bom še tam probal. Thx za info.  
Problem je v tem, ker hočejo vsi prodati skupaj z odbijačem. Saj jih razumem, ker odbijač brez teh plastik je brez veze prodajat.
Na servisu pa sta ti dve plastiki celih  86 EUR.  Za popizdit. Me pridejo vsi filtri in olje za servis ceneje ;(

Gox

Plastika brez luknje za meglenko je okoli 65€, z luknjo 85€, s krom letvico pa okoli 115€ ...

A na to dobiš My citroen popust?

Jaz bi šel na servis, če ti dajo -35% na kos bo ugodno, za delo pa tudi verjetno ne bo več kot 20 minut zaračunanih...

Tudi avtoodpad dvomim da jih bo prodal poceni.. pa pot do tja ,ali pa poštnina ...

(Že parkrat sem ugotovil da je bilo za kose manjše vrednosti ceneje novega kupit, kot na avtoodpadu)

Godfather

@Gox, kje najdem ta katalog od katerega si prilepil sliko?

Gox

Godfather

glodalec

Na Izlakah nima, vsaj tako mi je rekel po telefonu. Trenutno sem dobil levega za 20 EUR. Še desnega iščem. Bom malo spremljal net, če bo kakšen zaleten spredaj levo, da bo desna stran cela - pa ga mogoče dobim.

Je pa prednji odbijač brez teh rozet res grd in prav izstopa.
Zadnje čase se preveč pojavlja to nočno "nabiranje" delov po parkiriščih. Pismo jim ...

xpuser