Cx 25 TRD Turbo de Gule

Začel/a gule, Junij 03, 2017, 07:21:28 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Mogoče je pa enostavno izrabljen motor, mogoče je pa slab posnetek, mogoče je pa...
ej gule, kaj si že obupal nad slovenskimi kupci, da si delaš tako antipropagando?
Kaj pa če tole bere kak nemški kupec, kamor gre večina tvojih starih citrojenov?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

jumper1

To ni problem v olju,to je nezgorjena nafta,avto se večkrat vžge na mestu in takrat pod štand gasu ne zgori vsa nafta potem pa tako pokadi,ko se bo peljal malce dlje ne bo nobenega dima več,razen črnega ko ga pritisneš.

gule

jumper1 to si lepo napisal. Ne dela niti relej za grelne svečke motorja. Si pomagam z žico, ki jo za kratek čas priklopim direktno na plus akumulatorja.

Kaj vem, nisem nek ljubitelj dizlarjev, a se mi kar fajn zdi, ko kadi kot Titanic...pa kuri manj kot 10 litrov, kar je za CX-a premija.
Sem, pa vsak dan vse večji ljubitelj klasike in preprostih rešitev.

gule

Citat od: garac;236441to pa prvič slišim, da menjava olja in filterov pomaga? Morda, če bi bilo napačno olje v motorju, ali v čem je fora Gule?

Mogoče je fora v tem, da je zračni filter črn, kot jama Pekel? Pa motor ne diha, kot treba?

Mogoče se je nabralo katrana v notranjosti motorja, zaradi neuporabe?
Kaj jaz vem, saj samo delam v Citroenu...:Hammer3:

sušo

A ni moder dim olje, bel voda in črn fauš luft? Al to sam za bencinarje velja?

Mah ne sekiri se. Èe vleče ko kojn pa kuri normalno sam gasa.

gule

Sušo prav imaš, vleče in ne trokira, pa menjalnik in zavore, ter volan delajo. To je najbolj pomebno.

Samo, povem pa, da trese, oziroma vibrira na praznem hodu, še posebej ko je mrzel. Verjetno kakšni nosilci motorja adio.

Največji podvig, bo pleh, pa lakiranje.

garac

kaj pa zabasani sesalni kanali mogoče, tesnilo glave...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Citat od: gule;236452Sem, pa vsak dan vse večji ljubitelj klasike in preprostih rešitev.

:BigThumbs:Hehehehe Gule. A veš, da jaz že kar nekaj časa podobno razmišljam. Vendar to pomeni, da si zaostao in da te je povozil čas,... oz. naju je.:Hammer3:

gule

Seveda me je povozil čas. Ko je treba kaj kompleksnega na mobitelu naštimat, to dam sinu, nimam več živcev za te drobnarije.

gule

Ahhhh ena Vecernji vožnjica. Ni ga cez Cx-a, pa magari diesel.

andraž

gule

gule

Maček bi rad vozil. Tukaj na srečo ni nobenega, antipolutiona ali podobne nesramnosti.

Čojko

Ni antipolušna je pa 40let stara turbina. Si že kaj preverjal kakšne so opcije če ti gre?

Drugače pa so mi te fotke nekako znane. Kot da bi jih pred nekaj leti že nekje videl.:Hammer3:

gule