Cx 25 TRD Turbo de Gule

Začel/a gule, Junij 03, 2017, 07:21:28 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Seveda dam še slik gor. Evo se nadaljuje...

Notranjost.

Čojko

čestitam Gule!:BigThumbs: Ta pa bistveno boljše izgleda ko prejšnji.

Ali boš imel na njem še kaj dela?

Gox

gule

Citat od: Èojko;233883čestitam Gule!:BigThumbs: Ta pa bistveno boljše izgleda ko prejšnji.

Ali boš imel na njem še kaj dela?

Hvala. Bom seveda. Vse isto. Popolnoma demontirati, pošvasati, pobarvati. Notranjost na novo tapacirati(strešno oblogo in vse bočne obloge).

gule

Še podrobnosti iz notranjosti...
Vse je letom primerno...in vse je tu.

gule

Še smo v notranjosti...se nadaljuje, spet moram v službo...:funny34d:

gule

Ah to je ta tkanina...riblja kost vzorec.

andraž

Zeko124

Gule, kapo dol za nakup.

Srečno vožnjo, avto je pravi! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Hvala vsem za lepe želje. Sem si še majico omislil...danes dobil, xxl seveda.

Čojko

Pa bo zopet ostala cela plača v službi,...

gule

Èe te zanima Gsa, je zdaj pravi čas. S ravnokar iz Zenice nazaj. Na odprti cesti nabil do 140 km na uro. Èistim Fap.

gule

Miši so imele kamp v Cx-u. Originalno orodje in rezervno kolo.

pubi2cv

Auuu....miši so jeba. Meni so se enkrat v Spačka naselile. Prav tako u rezervno kolo.

Pa to še ni vse. Takrat nisem imel mreže pred ventilatorjem.....in so se mi naselile v cevi za gretje. Noter požrle tiso peno...valjda vse posrale noter v ceveh. In potem jaz štartam avto in se peljem....začne smrdet...a si nor...katastrofa. Jasno sem takoj menjal cevi, ampak še vedno ni bilo u redu. Sem na koncu moral deomontirat vso pleharijo iz motorja, oprat pločevine, cilindra....skratka vse. No, potem pa ni več smrdelo.

Jebem ti miševe....cel projekt sem imel. No, potem sem pa našel čas za montažo mreže pred ventilator. Zdaj vem, zakaj je :Hammer3:

gule

Ja tako je to, pri klasikih...