Citroen C5 2.0 HDI Confort

Začel/a c5 exclusive, Maj 15, 2017, 09:04:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Dvomim, da bi bila polosovina premalo potisnjena v menjalnik, potem bi ti odtekalo olje, ko bi šraufal v pesto kolesa, nebi pravilno stalo kolo, bi ti avto vleklo, in ropotalo,...

c5 exclusive

Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

jumper1

Citat od: zlikovski;241229Dvomim, da bi bila polosovina premalo potisnjena v menjalnik, potem bi ti odtekalo olje, ko bi šraufal v pesto kolesa, nebi pravilno stalo kolo, bi ti avto vleklo, in ropotalo,...

Pri avtomatiku nič ne teče olje tudi če daš polgred ven.

GSclub

Èe je bilo tako, naj ti napišejo, s tem lahko poskušaš dobiti vračilo sredstev za popravilo od prvega serviserja. Ponavadi imajo itak sklenjeno zavarovanje za take napake.
Sam sem imel situacijo, ko je 20 km od servisa začela močno tuliti turbina. Po pregledu (pri drugem mehaniku) smo ugotovili, da je uničena na sesalni strani. V inerkulerju smo našli odrgnjeno sponko - očitno je med razstavljanjem (zračni filter, posoda za LHM...) padla v sesalno cev, uničila turbino in se ustavila v interkulerju. Iz serviserjevega zavarovanja za take primere sem dobil povrnjene stroške nove turbine in menjave.

zlikovski

V mislih sem imel del, kjer se nalega polosovina z tesnilom ki je na menjalniku.

xpuser

Citat od: C5 Exclusive;241217Haha zadel si v prvo s tem, da tudi moj znanec prodaja enakega le s črno notranjosto tako, da se odločam med obema tako, da ga grem drugi teden pogledati. Je pa danes prišla veselo-žalostna novica. Vesela je ta, da je avto popravljen z manjšimi stroški kot sem pričakoval šla je samo polosovina menjalnik je ok avto je doma drugi teden gre verjetno v prodajo če le nebom obdržal obeh. Sedaj pa žalostna novica najverjetneje je za napako kriv Jerovšek. Ne obtožujem nobenega samo pravim  da je bila ob menjavi homokinetičnega zgloba polosovina premalo potisnjena v menjalnik

Lp pišem kmalu mogoče za prodajo vozila. Drugače pa če je kakšen interesent naj me kontaktira v zasebno glede cene. Pa, da ne bo kdo pameten glede razloga za menjavo in trdil, da prodajam zaradi prikrivanja kakšne napake. Za popravilo polosovine imam račun ter tudi pripadajočo garancijo. Pred nakupom pa je mogoče tudi vozilo peljati na kakršen koli pregled k kakršnem koli serviserju saj ničesar ne skrivam

Rekla kazala, pokliči pa se pomeni s Tonijem.
Èe je šla notri voda ob polosi bi prej olje odteklo iz menjalnika.

c5 exclusive

Napaka

c5 exclusive

Info... dva avta sta mi odšla pred nosem tako, da iščem in čakam še naprej

DejanO

Èe bi mi bila sila, bi takoj nakazal aro za črnega s svetlo notranjostjo (rondo), ker taki avti odidejo v dveh dneh. Na automobilizem forumu sem ga tudi omenil kot dober nakup, verjetno ne bo dolgo časa spet kaj podobnega. Kaj češ, išči dalje.

Kaj pa je to za eden mehanika Lesar Grosuplje? On ima dva avtomatika na zalogi.

Lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

xpuser

Citat od: C5 Exclusive;241250Na avtu je zaprt sistem tako, da olje nima možnosti izteka videl na lastne oči

Èe olje ne more ven , kako lahko voda pride notri.

andraž

Citat od: DejanO;241273Èe bi mi bila sila, bi takoj nakazal aro za črnega s svetlo notranjostjo (rondo), ker taki avti odidejo v dveh dneh. Na automobilizem forumu sem ga tudi omenil kot dober nakup, verjetno ne bo dolgo časa spet kaj podobnega. Kaj češ, išči dalje.

Kaj pa je to za eden mehanika Lesar Grosuplje? On ima dva avtomatika na zalogi.

Lp

Èrnega z sivo notranjostjo ni več na netu.

DejanO

Ja saj pravi, da sta mu odišla dva dobra avta.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

c5 exclusive

Napaka

DejanO

Mehanik Lesar iz okolice Grosupljega ima kar dva aut. na zalogi. Cene so višje, km pa nizki. Za preveriti je.

skrt3

prijatelj prodaja uvoženega... mislim, da ima preko 200jurjev in ogromno neke opreme.