nakup c4grand picaso

Začel/a mafija, Marec 25, 2017, 07:05:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mafija

Dober večer.
Sem nov na forumu in me zanima če mi lahko svetujete glede nakupa c4 gp dizelača.Ali je 1.6 ali 2.0 boljši,nočem pa avtomatika ker ga bo vozila žena in ji avtomatiki ne sedejo (sam imam 2 avta avtomatik) sam bi raje 2.0 samo jih je teško dobiti z ročnim menjalnikom.Avto bi se vozil redne relacije po normalnih cestah od tega je dobrih 8 km v klanec.Kakšne so kaj težave glede motorjev.Sedaj ima xsaro picaso2.0hdi in dela super brez problema samo pločevina je fuč (bil je razbit in rja ga je na polno).
Hvala za odgovore.

Veloce

Evo, če lahko ponudim mojega. 2.0 dizel, 18 col, ročni menjalnik, panoramska streha in še veliko ostale opreme. Opravljen glavni servis z menjavo jermenov in vsega kar pride zraven ter pravkar narejen redni servis z menjavo olja in vseh filtrov.

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=15019
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

c_marko

Z 1.6 hdi je ponavadi več težav kot z 2.0 (zdrži več kilometrov)vendar je pomembno , da je znana zgodovina. Imam 2.0 hdi 2006 ,261 000 km zaenkrat mašinca b.p. razen kak senzor. lp

Odisej

jaz bi se na tvojem mestu odločil za 2.0 in če se da 110kW.
Meni se to zdi ravno prav za tak avto. Seveda govorim o C4GP. Jaz sem kupil rabljenega (110kW in ročni menjalnik) in je imel na števcu takrat 112.000km. Danes jih ima 182.000km in je brez problema (mašina).
Mi je pa odpovedal kabinski senzor za klimo. Ko je kabina močno segreta (avto na soncu) klima ne dela :). Ko senzor ohladim pa je vse normalno....ampak to ni tema tukaj.
Kar se pa manjalnika tiče...jaz, ko bom zbiral naslednika bo to sigurno avtomatik. Ne vem pa kako se peljel v Picassu tale robotek. Peljal sem ga takoj ko je ta model avta prišel na trg...10+ let nazaj in je bil za moje pojme kr neki. Res pa da sem peljal takrat najšibkejšega (1.6 Hdi) v C4GP

mafija

Veloce hvala za ponudbo samo jaz iščem nekaj okrog 5000 €.

Bishop

Citat od: mafija;231926Veloce hvala za ponudbo samo jaz iščem nekaj okrog 5000 €.

KLIK
Èe te zanima:
2.0 hdi bvmp
Letnik 2007/12, 1.reg.2/2008, slovensko vozilo. Registriran do 1/2018, 204000km, opravljen velik servis pri 192000km, nov štarter, nova bosch pumpa, novi ležaji prednjih amortizerjev, nove zadnje ploščice in protiprašne gumice, menjane grelne svečke, olje v robotku, semering na odmični gredi, nov senzor tlaka, sneta in očiščena turbina, novo stikalo zavore... Nove zimske gume Firestone winterhawk na jeklenih platiščih in okrasni pokrovi, letne gume Hankook na alu 16" platiščih original citroen, dvojni tepihi(gumi in tekstil), 2 meseca star dension gateway, vinjeta 2017
Na avtu deluje vse, ne sveti nobena lučka.
Èe te vozilo zanima lahko na ps(tudi cena)
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Danijel S

Mi smo kupili 2.0 16v benz.
Dizlom smo se izognili na okrog.
Mašina 190 tisoč km prevoženih in dela brez težav. Nagajl je samo menjalnik ampak popravljen v garanciji.