Navigacija, POI, in še in še več

Začel/a gigo, Marec 22, 2007, 11:57:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Zapisi (formati) so druga?ni, tako da POI bazo ki je pripravljena npr. za Garmina ne moreš uporabljati na TomTomu-u in obratno.

stole

Aha nisem vedel,?kpda da pol niso posebej tu napisane kaj je za kaj,nekateri so napisal,spet drugi pa ne za neznalce kot sem jaz neuporabno.deyo hvala ti za tako hiter odgovor.

deyo

@stole, Katero navigacijo pa uporablja?? Se potrudimo za POI tudi zate, sam povej "pasmo".

stole

Imam garmina,res bi se vam zahvalil za pomoč,ker sem prestar za razumevanje kaj kam paše,pa čeprav niti nisem tolko,le otrok pcjev nisem,kot ste vi mlaj?i,volje pa tud ne da bi se bolj poglobil v to,uporaba interneta je vse kar znam na pcjih.Aja potreboval bi pa za francijo,Nem?ijo in vse Naše sosede trenutno.

gigo

Leta niso zadosten izgovor. ha ha Kar se pa tiče POI točk za tvojega garmina pa so na voljo na tej strani pod nazivom POI točke. Te so prav?nje za tvojega garmina.
LP
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

deyo

@stole, v priponki imaš "hitrostne" POI za Avstrijo, Nem?ijo, Francijo, Mad?arsko, Hrva?ko in Italijo.

Da te točke spravi? v Garmina potrebuje? ?e program POI Loader, ki ga lahko sname? tukaj : http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=999-99999-12

stole

Gigo res leta niso izgovor,ampak volje ni.Mam Pcja poln glavo v službi,tako da ga doma komaj ?e pogledam,?e h?erka me preka?a pa je osnovno?olka.Ampak v službi nimam kaj z njim počet ker je vse zaščiteno,uporabljam ga za vodenje dela(wince).8 ur buljenje v ekran mam dovolj za cel dan. tudi sedajle sem v službi,ampak mal časa se vmes tudi najde,skupaj gledano ekran je ekran al proces al pa mal interneta dokler šef ne vidi.

stole

Deyo traffic controlki si dal rar gor,mi poiloder zamrzne ko hočem naložit,dočim tiste ko si sam naredil in Poi slovenija gre kot po maslu.Zdaj pa ne vem al jaz narobe delam al pa je kaj z datotekami narobe,ki si jih nalimal gor.Prosim poglej ?e pri teb gre in potem povej.Hvala za odgovor pa brez zamere prosim.Lp Stole

deyo

Citat od: stole;27753Deyo traffic controlki si dal rar gor,mi poiloder zamrzne ko hočem naložit,dočim tiste ko si sam naredil in Poi slovenija gre kot po maslu.Zdaj pa ne vem al jaz narobe delam al pa je kaj z datotekami narobe,ki si jih nalimal gor.Prosim poglej ?e pri teb gre in potem povej.Hvala za odgovor pa brez zamere prosim.Lp Stole

Ja prav si imel. Odkril sem tudi napako. Napaka je bila pri francoskih točkah. Sedaj je odpravljena.

Bazo sem pripravil za naslednje dr?ave : Avstrija, Francija, Hrva?ka, Italija, Mad?arska, Nem?ija, Svica, Srbija in Slovenija (vključno z SLO Dars kamere in "DEYO POI točkami").

Pred namestitvijo teh novih točk najprej odstrani iz Garmina prej?nje uporabničke točke.
Bodi potrpe?ljiv, ?e mogoče traja nalaganje malo dlje, ker je sk.število točk 47028.

LP, Deyo

stole

Ok bom probal drugi teden,ker sem do nedelje po 16 ur(zjutraj-popoldan) v službi zaradi bolničkih,tako da bom kar padal v postelju ko bom prihajal domov.

deyo

@gigo, čakam ?e tvoje koordinate. Kaj :emot107:.

:AngelPray:

gigo

Danes naložim nove windovse pa bom skužal jih prilepit. Bo uredu?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

deyo

Gox

V reviji Mehanik&voznik sem zasledil članek, ki govori o odkrivanju radarjev in tudi o napravah z vgrajenim opozarjanjem na radarje. (Poi)

V nekaterih dr?avah so tudi te naprave z opozarjanjem prepovedane.

Ve? v članku.

deyo

Citat od: stole;27828Ok bom probal drugi teden,ker sem do nedelje po 16 ur(zjutraj-popoldan) v službi zaradi bolničkih,tako da bom kar padal v postelju ko bom prihajal domov.

Ti je uspelo naložiti POI @stole? Se nisi ve? nič oglasil.