Žena je kupila rdečo Xsaro Picasso

Začel/a Čojko, Marec 13, 2017, 07:47:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Zaželena je čim bolj zadnja serija s čim več opreme, kilometrov čim manj (tam nekje 100t pa še malo), kar se goriva tiče ni niti tako važno. Pomembna je ohranjenost in splošno stanje.
Prodaja kdo oz. pozna kdo koga, ki bi prodal tak avto?

antasi

joj te žene, ko bi imele glih rdeči avto,
daj poizkusi najdet en dober avto, pol pa bo mogoče barva šla skozi..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Evo, ravnokar pripeljala iz Celja eno lepo Xsaro Picasso rdeče barve od prvega lastnika.

ps. pa slik ne moram več dodajat na forum (ne z rač, ne s tel)

zupi13

Pa ne iz Celja.... Ziher je bla razbita al pa ima števec zbit....

dvorjan

Hitro gre to pri vas ... =)

In ja, Celjani najraje avtomobile z obale kupujejo, saj niso videli snega in soli itd.
Ljudje z obale pa najraje celjske avtomobile z (naj)nizjo ceno in nepreverljivo zgodovino.*

*Zgoraj opisana situacija je plastičen primer in z dogodki in razmerami konkretnega nakupa seveda nima povezave. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

antasi

eh cele??!!
tak ko vsak kraj v slo ima poštene prodajalce in barabe s tem da je cele še vedno tretje največje mesto in posledično imaš tukaj veliko prodajalcev.
je pa res, da je slab glas zato, ker smo multikulturni in strpni do drugačnih.
prejšnja generacija je množično uvažala južnjake, ker so potrebovali delovno silo za gigante kot so bili emo libela cinkarna gorenje rudniki itd, medtem ko so se celani preseljevali v lj ali zahod. posledično je zato vsaj 1% prebivalstva z drugačno mentaliteto ki je ostali ne razumejo. če ti reče da je prva barva, je mislil prva barva pod drugo na avtu, če je rekel da je servisna potem je, ker nobeden ni vprašal če je ponarena, če je rekel da ima 190 000 km je res ker nobeden ni vprašal če je original števec itd
skratka zelo ste nestrpni!!

Čojko

Čojko

V glavnem od preprodajalcev ni za kupovat, razen če naletiš na poštenega, ki ima na dober avto pošteno maržo ko ga pripelje iz tujine. S takimi se da tuid dogovoriti za dotični avto, barvo, opremo,...

Baje pa da so v celju največji preprodajalci oz. kšeftarji, zato tudi tak sloves. Iz Celja sem pripeljal GS-a, C5 in Xsaro Picasso od enega poštenega prvega lastnika redno servisirano, nikoli razbito,... Malo bo edino za sčistit, zamenjat kakšno žarnico in to je to,...
Sledijo tudi slike,...

antasi

Citat od: Èojko;231531Take pa so posledice,....

se je žena končno spametovala in te vrgla iz hiše ker k hiši vlačiš samo stare citroene:BigThumbs:

zupi13

Ali ga je vrgla iz hiše zato, ker jih kupuje na Celjskem... ;)

zlomjo

No, jaz sem pa prodal pikasico v Celje.

Čojko

Bom kar tu nadaljeval, pa če lahko admini popravijo naslov v Žena je kupila Xsaro Picasso rdeče barve

V glavnem se mi ful dogaja, da niti foruma več ne berem,....

Èe ima kdo za prodat take feltne http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11696733 bi kupil.

Prodajamo pa ene bolj odprte z gumami Nokian Line 4414 vožene baje samo eno sezono s še kar nekaj profila (cca. 10-15 tkm naj bi prevozile)

Lovro

Citat od: antasi;231537se je žena končno spametovala in te vrgla iz hiše ker k hiši vlačiš samo stare citroene:BigThumbs:

Èe mene vprašaš, je še dolgo trajalo, preden ga znogirala iz bajte. :argue1: :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Ugotavljam, da je ravno obratno.

Oglejte si JureA težkokategorni primer, kjer gre cela familija s psom z GS po EU in v treh tednih naredijo 12 tkm.

Več kot imaš doma teh Citroenov, raje te žene imajo.
Ko smo že pri oni fotki. kasneje je tudi sama zlezla k meni v prtljažnik in ugotovila, da bi z eno blazinico tako lepo v dvoje šla za nekaj dni na en izlet.:emot139:

antasi

kaj si pozabil na slo faušijo.
kak imaš ti lahk idealno ženo, jaz pa ne??
povej raje da te tepe in si ji moral nov avto rdeče barve kupit:Hammer3: