Laganini Istra Raid

Začel/a sasaljut, Februar 28, 2017, 06:53:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sasaljut

Po dolgem casu Laganini Istra raid BO 4.3.'17. Start parkirisce Bonifika ob 10:00. Ostale podrobnosti se sporocim, bomo na vezi..

Lovro

Žal imam neke obveznosti zjutraj. Èe pa bom kmalu zaključil, se vam mogoče naknadno pridružim. Tile raidi so namreč res fajn zadeva.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sasaljut

Verjamem da nas bos ujel.. Dobis koordinate!  ;)
:BigThumbs:

dvorjan

O hudo, ravno priletel v domovino. Potrdim jutri, ce mi znese. Spaka nisem vzgal ze par mesecev, bi se lahko pretegnil do morja in nazaj. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sasaljut

POSIPANJE S PEPELOM
Ni druge, sam sem si kriv... da organiziram raid ko je napovedan dez. Udelezba mizerna (o ljudeh ki so prisli ne bi zgubljal besed..), ampak kaj sem si skuhal, sem moral pojest.. OK, sem si rekel, vreme bo slabo, malo jih je, dovolj bo da (kot vedno..) malo zalutamo, pa bo vsaj polovica razocarano odsla,.. Zaidem enkrat, dvakrat, oni za mano.. Hm, okej, menjam stategijo. Peljemo jih po blatni makadamski cesti, potem zejne cez vodo, parkiramo v vukojebini brez kakrsnegakoli signala, potem pesacimo cca dva kilometra skozi luze in blato, oni za mano..Mimo jase ki jo je razrilo krdelo divjih merjascev, ni jih bilo strah..Dobro, pomislim, imam se kaksnega asa v rokavu; pridemo v napol razruseno vas, najdemo tam samo tri osebe, ki nam uvalijo nek narezek in malo (malo!?) vina, to jih bo pa ja dotolklo, oni nic.. Ah, jabiga, pomislim, teh se glih ne bom zlahka losal in ko je ura bila ze za kocerjo, se spomnim-dez bo!!! In res, ko smo se doobro okrepcali, je zacelo scat! Prav so imeli vsi ki niso prisli, da bo za en drek dan.. Trpeli so Stelio Korlević&Debora&Cici, Adriana Ird-n&Daniel&Izak&Mika, Robi Mavrič in Laganini Saša&Ilona, ki za konec pristavi, sedec na skoljki (medtem ko sva oba sla lulat v ,kako pa, moski WC), da "tukaj kjer jaz zdaj lulam je tudi WC, za fante ki slabo streljajo.." (Tati je lulal v pisoar..) ;)