Ne vžge???

Začel/a VladoBuèar, Februar 26, 2017, 11:56:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

VladoBuèar

Avto noče vžgati..vergla..pumpa se sliši..grem in zamenjam akumulator..s težavo vžge..potem nekajkrat pokusim in vžiga normalno..naslednji dan..zopet ne vžge...poskušam...že skoraj hoče...pa ne in ne..normalno vergla..pumpa dela..a ne vžge...

CEPETKO

Tipalo vrtljajev ob jermenici glavne gredi to je spodaj kjer je zobati jermen. Ali med vožnjo tudi ugaša?
Citroen - kreative tehnoloži.

VladoBuèar

Ne med vožnjo ne ugaša...prej sem napolnil nov akumulator..ker sem ga ispraznil zaradi številnih poskusov,potem sem poskusil vžgati in po nekje 10 sekundah neprekinjenega verglanja vžgal avto..ko enkrat vžge..normalno vžiga..zjutraj verjetno pa ista zgodba..če bi bil prazen akumulator zjutraj bi rekel da je alternator...kot da bi se ob zaklepanju avta,čez čas računalniku sfuzlalo..ne vem...

xpuser

Tipalo vrtljajev ob jermenic

jumper1

Citat od: xpuser;230882Tipalo vrtljajev ob jermenic

A si brihtn! Veš da ta motor ima tipalo pri vztrajniku in ne pri jermenici.

mirchi

Mogoce kaj s predgretjem?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

VladoBuèar

Glede predgretja ne vem...sem šel malo prej po nekaj urah zadnjega vžiga narediti poskus in vžge s prve...bom videl zjutraj...

VladoBuèar

Zjutraj normalno vžgal???....pustil odklenjenega..sedaj ga bom zaklenil da vidim če se to zgodi v času mirovanja računalnika...

VladoBuèar

Po pretečenih 6-7 ih urah zopet normalno vžgal...???...kaj je bilo narobe..ne vem..ali se bo ponovilo?kaj bi lahko bil vzrok?

mirchi

Ali i.as avtl parkiran na ravnem,visi naprej,nazaj?

VladoBuèar

Visi naprej,malce...???

mirchi

Ce bi visel nazaj bi lahko padla nafta to bi bil znak da sistem nekje ne tesni. Ce visi nalrej pol v tem  ni problem.

VladoBuèar

Ena izkušnja,ki ni treba da ima kakšen pomen pri vžigu danes zjutraj....odklenem...poskusim vžgati...držim nekaj sekund...vergla..ne vžge...potegnem ključ iz ključavnice.. stopim iz avta ga zaklenem in ponovno odklenem..poskusim vžgati...vžge s prve...

mirchi

VladoBuèar

Mogoče...samo ne vem zakaj bi pri ogledalu normalno utripalo ko je zaklenjen in tudi ugasnilo ko avto odklenem?Verjetno pri kodi utripa rdeča lučka ali gori..no ne vem a vedno..