xsara ključ

Začel/a basondor, Januar 31, 2017, 07:38:17 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

basondor

Imam xsaro l. 1999. Daljinec je delal do zamenjave baterije brezhibno, potem pa crknil totalno. Brez baterije pa je bil cca 8 ur, ko sem vsavil novo. Izmeril napetost nove 3.2V. Preizkusil sem že vse nasvete forumašev pa nič. Ključ odpira in zapira vsa 3 vrata normalno. Èe ima kdo še kakšno idejo se priporočam in vnaprej zahvaljujem. Lep pozdrav, Darko

garac

A si slučajno kak del ob menjavi izgubil?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

miki5c

Daljinec je bil predolgo brez napajanja. Poizkusi sinhronizacijo, če ne bo uspelo bo verjetno potrebno programiranje daljinca - servis.

basondor

Citat od: garac;229929A si slučajno kak del ob menjavi izgubil?

Pozdravljen. Ne, nič nisem izgubil, vse na vezju je tako kot mora biti. Vezje je intakta pa tudi oba gumbka sta dobra in čvrsto prilotana. Sem tudi oba izmeril z instrumentom in lepo dajeta kontakt. Izgleda , da se je zadeva razkodirala in bo treba na novo naložiti kodo. Hvala in lep pozdrav

basondor

Citat od: miki5c;229943Daljinec je bil predolgo brez napajanja. Poizkusi sinhronizacijo, če ne bo uspelo bo verjetno potrebno programiranje daljinca - servis.

Pozdravljen. Sinhhronizacijo sem poizkusil, ampak brez uspeha. Bom upošteval vaš nasvet in šel na servis. Lepo pozdravljen in hvala!, Darko

avantgarde

Poskusi še enkrat s sinhronizacijo. Ali pa dvakrat. Podobno se je zgodilo tudi meni pri menjavi baterije, prav tako na xsari in sem zadevo rešil s sinhronizacijo.

grgos

ja pri meni je blo isto in so mi rešili z programiranjem na servisu , odklepal je vrata ,motor se ni zagnal in koj servis lučka , pa zamenjal 2 bateriji in probal sinhronizacijo ..

zlomjo

Pri meni je tudi bilo isto, pa sem rešil sam s sinhronizacijo.

alesz

Èe ne gre pa ponoviš vajo od začetka......odključiš akumulator vozila za par minut....izvlečeš litijevo baterijo iz ohišja.....vse sestaviš in nato usklajuješ-sinhroniziraš....s ključem zakleneš in odkleneš vrata,nato daš kontakt in pritisneš tipko daljinca za par sekund......

basondor

Citat od: avantgarde;230038Poskusi še enkrat s sinhronizacijo. Ali pa dvakrat. Podobno se je zgodilo tudi meni pri menjavi baterije, prav tako na xsari in sem zadevo rešil s sinhronizacijo.

Zdravo. Ali lahko opišeš na kakšen način si sinhroniziral? Bom pa seveda poizkusil rešiti zadevo iz čistega firbca, da vidim če bo delovalo. Pozdrav in hvala, Darko

basondor

Citat od: avantgarde;230038Poskusi še enkrat s sinhronizacijo. Ali pa dvakrat. Podobno se je zgodilo tudi meni pri menjavi baterije, prav tako na xsari in sem zadevo rešil s sinhronizacijo.

Bom probal na par načinov, mogoče bo pa ratalo, vsaj upam. Saj pravim, da sem na nekaj načinov že probal, ampak brez uspeha. No, bom javil, če bo uspelo. Lep pozdrav, Darko

Bishop

Imam enega fanta ki ti bo tole zrihtal skoraj 100%, je pa iz Vodic pri Brniku. Delavnico ima pa v Smledniku.
Pokliči Danijel-a na 040 252 373 pa se zmenita.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

basondor

Citat od: Bishop;230139Imam enega fanta ki ti bo tole zrihtal skoraj 100%, je pa iz Vodic pri Brniku. Delavnico ima pa v Smledniku.
Pokliči Danijel-a na 040 252 373 pa se zmenita.

Zdravo Bishop. Tega fanta bom sigurno poklical. Hvala za informacijo. Pozdrav, Darko

Bishop

Citat od: basondor;230141Zdravo Bishop. Tega fanta bom sigurno poklical. Hvala za informacijo. Pozdrav, Darko
:BigThumbs:
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

avantgarde

Jaz sem sinhroniziral po postopku, ki je zapisan v pdf-ju v sporočilu od miki5c. Sem pa za čas sinhronizacije vezje vzel stran iz ohišja, ker so bili gumbi (gamast del) bolj slabi in niso vedno prijeli.