tekočina za vetrobransko steklo - motorček

Začel/a gico, Januar 23, 2017, 09:05:43 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

e viš zlomnjo, to je pa slovenceljska logika, na uradnem je drago, pojdimo na net, pod kozolec...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Pa, če sem jaz dobro razumel se je del naročil napamet. Diagnoza je kar tako.

xpuser

Samo najboljbutasto pri vse je vzrok-slaba mešanica vitrexa.To je nemarnost lastnika.

zlomjo

Citat od: garac;229709e viš zlomnjo, to je pa slovenceljska logika, na uradnem je drago, pojdimo na net, pod kozolec...

Ja Gaši, žal na pri nas ni bilo nikoli pametnega pooblaščenega in iz tega se potem razvijajo vsemogoče štorije in baldorije. En tak produkt sem tudi jaz.

Zeko124

Citat od: gule;229702Original je le malo dražji.

V veliko primerih, ne samo pri Citroenu. V trgovini z avtodeli kjer nabavljam imajo za Renaulte lepo število rezervnih delov kar originalnih na zalogi, ker cenejši ne obstajajo.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlomjo

Spomnem pa se tudi, da je bila pred 15 leti zajla ročne za katrco pri pooblaščencu v Trstu polovico cenejša kot v Kopru. Ti impulzi potem nočejo zapustiti trmaste glave s čezTrojanskimi koreninami.

garac

ja 30 let nazaj se tudi ni dobilo na Cimosu batnih obročkov za Diano

No saj danes se jih na Cimosu tudi ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Verjetno je številka dela 643497, cena pa 19 eur +ddv.

gregor

No, ko pa na servisu dolijejo ustrezno tekočino, se pa ljudje pritožujejo.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

gico

varovalka fuč
sicer je še zmrznjeno.upam na otoplitev. nisem hotel vliti preveč vitrexa ker potem spet motorček crkne zaradi prevelike koncentracije
hvala vsem

alesz

Francl

Citat od: gico;229974varovalka fuč
sicer je še zmrznjeno.upam na otoplitev. nisem hotel vliti preveč vitrexa ker potem spet motorček crkne zaradi prevelike koncentracije
hvala vsem

Ti to resno? Saj ne boš vlival kisline. :Hammer3:
:Hammer3:

xpuser

Kolikor mi je poznanao je lahko samo problem v gumi kroglici.