C5 BREAK

Začel/a cikocx, December 25, 2016, 11:31:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

visar

Lep avto.
Pa vidim da ima športno opremo :emot68:

Bistvo je da se zadnje steklo odpira, saj je to pri tem letniku že redkost. Veliko sreče.
______/\\______
______/\\______

cikocx

Ja, zadnje steklo se odpira na vrvico, stikalo je dobro, mislim da je problem v zici v steklu, imam pa zavarvana stekla na vozilu, ampak mi je skoda razbiti steklo, nimam pa casa popraviti. Jutri bom se zamenjal koncnike stabilizatorja. Avta nebi prodal, ampak sem kupil drugega in rabim denar da ga popravim. Komu iz foruma  bi ga dal za 2000 Eur, za manj ga pa ne moram dati, ker sem dal veliko na njega. Mislil sem ga imeti zasebe in sem lepo skrbel za njega, bi ga dal ocetu, pa noce menjati Xantije, ker zanjo ne bo nic dobil. Samo za distancnike za platisca sem dal 150 eur, kje so sele vijaki, gume, itd.
Cx za zmeraj:BigThumbs:

visar

steklo komot popravis s alu žico.... na forumu je veliko komentarjev na to temo.
Športna oprena je pa bazirala na tenis žogici nataklneni na kljuko.

Drugače pa zelo lep.
Sem se malo vrnil v stare čase ko sem zidal hišo.... vse sem pripeljal s prav takim. Super avto.
______/\\______
______/\\______

cikocx

Citat od: visar;228180steklo komot popravis s alu žico.... na forumu je veliko komentarjev na to temo.
Športna oprena je pa bazirala na tenis žogici nataklneni na kljuko.

Drugače pa zelo lep.
Sem se malo vrnil v stare čase ko sem zidal hišo.... vse sem pripeljal s prav takim. Super avto.

Ja žogica je od psa, jih obožuje, super avto je res, samo ne morem imeti dva avta, sem pa ze vse prebral iz foruma, sam nikoli nisem nasel casa, da bi popravil zadnje steklo, ce bi kdo hotel bi pa popravil.

cikocx

Visar, moram pa reči, da dobro opazuješ, razen če nisi tenisač

cikocx

Danes sem zamenjal še zglobe stabilizatorja in ker vidim, da ne bo šel za tako ceno, spuščam ceno na 1700 za forumaše, če ne bo šel, ga pa sploh ne bom prodal.

Romzi

No svašta. Èe ne bi imel že enega doma bi resno razmislil. Pa stari HDI....
Folk pač nima pojma, raje da 2x ali 3x toliko za nekaj bolj "premium".

cikocx

Mi je hudo,ker sem dal tako ceno, samo ne morem imeti dva avta

visar

počakaj ... sedaj se nič ne proda okoli polovice januarja se trg ponovno odpre.
______/\\______
______/\\______

ModelJT

Razen, če si kdo želi 12 let star c5 za božično ali novoletno darilo. haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

cikocx

Èe ga ne prodam do 15ga januarja, ga bo kolega vzel

cikocx

Citat od: ModelJT;228240Razen, če si kdo želi 12 let star c5 za božično ali novoletno darilo. haha

Najbolje bi bilo tako, itak ga bom šenkall:Hammer3:

cikocx

Sem spusti ceno na 1499€, bomo vidli kako bo, se pa itak kar še vozim

Romzi

En forumaš je nekaj sanjal o C5, sicer o MK2, pa saj je "isti".
Edit: Evo ga http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=10892&page=12