P:APN 4

Začel/a thundercat, December 18, 2016, 11:58:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Ker letos nisem imel nekega pametnega dela, sem obnovil tale Tomosov oldtimer. Obnovljen je v celoti, edino še obroča platišč bi bila za zamenjat da je kot iz trgovine. Tudi na sami mašini so zamenjani vsi ležaji, semeringi in nov bat sem mu privoščil, pa zajle pa balanca pa ročke.....
Registriran ni bil nikoli in zato še ni v registru.
Cena je 500 eur.

Info:041385465
Èlan Citroen klub Slovenije

antasi

Pa kaj imaš ti podjetje in zaposlene da tako serijsko obnavljaš?:BigThumbs:
Zelo lep APN. sem viedel potek obnove na mopedistu
Po moje se tole splača kupit že zato ker bi večino prišla obnova  več kot 500e
Jaz  sem že pred leti za Tomos MOSCO obnovo zapravil velik več kot jurja.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

zlikovski

Za ta denar se res splača kupit.
Pa tudi tak z slike zgleda res lepo, zraven tega pa še pravi oldiæ.

thundercat

Ceno sem postavil tako, da gre ker ni placa v garaži. Je pa prvi tip štirke ko so jo delali.

dyane

Kateri letnik je. Je zelo lep..æe ga ne boš prodal ga se malo dodelaj..pa se bo kaksnih 500 zrven vreden.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Evo moji prikriti hobiji...vmes ko imam cas enega na leto skupaj spacam...letos spet pony...naslednje leto plan dobiti in narediti colibri t03 58 letnik...ce ga ma kdo kupim.

Zato se ti Andrej malo splaca dodelat...vsega se mas cca100eur stroska pa bo  vreden cca jurja. Jaz sem za moje vse dobil vedno krepko cez tisocaka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

A.T.K

..al pa daš v račun za kako A serijo...

thundercat

Citat od: dyane;227750Evo moji prikriti hobiji...vmes ko imam cas enega na leto skupaj spacam...letos spet pony...naslednje leto plan dobiti in narediti colibri t03 58 letnik...ce ga ma kdo kupim.

Zato se ti Andrej malo splaca dodelat...vsega se mas cca100eur stroska pa bo  vreden cca jurja. Jaz sem za moje vse dobil vedno krepko cez tisocaka.

Si mahnjen kot jaz na šravfanje. :Hammer3:
Imam še ponyja v delu, zato je ta štirka bolj kot ne višek pr bajti....

dyane

Zdaj te pa ze moram kurcat...poklici me en dan..da ti malo razlozim....kake so to vilce pa belanca...to mora VSE na KROMANJE. En sam srauf ne sme biti neobdelan. Kolesa narazen..nove obroce...spice in ostale stvari pocinkat...peste narazen..cinkat, srednji del kromat...itd...obvezno beli vbodni in gume z belim robom...drugace to ni nic.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Rocke za bremze niso orginal..morajo biti magura...zvoncek klasicen od ponija..ce pise rog tolko boljse itd...malo si se poglej slike mojega...je zlozen v orginal do zadnjega detajla.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Citat od: dyane;227749Kateri letnik je. Je zelo lep..æe ga ne boš prodal ga se malo dodelaj..pa se bo kaksnih 500 zrven vreden.

po moje ne bo treba, ker bo prej prodan.
Al si navalil z malenkostmi pri pony expressu, bo thundercat izubil voljo za obnovo:Hammer3:

Tiki

Matr ste me razdrazil s temi brenclni...
Si bom sposodil temo, pa bom uprasal če ima kdo dober cilinder za Puch Pony expressa?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

LuCit

zelo lep, me kar matra da bi si kupil kaj takega. Samo kako je pa s papirji? To da ni v registru pomeni, da pač še ni bil registriran, ampak kako ga pa registriraš potem in koliko vse to pride če kdo ve?

antasi

še ni bil v registru pomeni, da ni bil reg. v slo in da ni lastnik nekdo ki je po možnosti že pokojni...tako da bi ga naj lahko registriral z pričami ali pa preko oldtimer zvez,
kakor kje in v kateri občini...
zanimivo bo ,kako bodo to uredili spomladi ko naj bi se flexerji in drugi do 25 reg. pa nimajo papirjev?
ve kdo?

Zeko124

Citat od: antasi;227796še ni bil v registru pomeni, da ni bil reg. v slo in da ni lastnik nekdo ki je po možnosti že pokojni...tako da bi ga naj lahko registriral z pričami ali pa preko oldtimer zvez,
kakor kje in v kateri občini...
zanimivo bo ,kako bodo to uredili spomladi ko naj bi se flexerji in drugi do 25 reg. pa nimajo papirjev?
ve kdo?

Se opravičujem za OT;

@Antasi, ko si že ravno omenil in si bolj v teh vodah. Kako točno pridobiti papirje za bilokaj (starega)? So že lep čas deljena mnenja okoli tega.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si