Avtoradio, zanic zvok, ko je zunaj mrzlo.

Začel/a Scorp84, December 17, 2016, 12:57:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bingo

"tako da sam po zacetnem navdusenju nehal uporbljati."
saj to je največja žalost. Na papirju in v prospektih, pa  v video spotih na YT obljubljajo vse mogoče-real life pa pokaže kako nedodelana stvar je vseskupaj.
Scorp:lahko mi verjameš, da sem se precej poglobil v omenjeno problematiko...moj članek na to temo je bil objavljen celo v reviji Monitor...na koncu sem pristal pri trenutnem setupu, da imam S7 za glavni zaslon multimedije, kar pa je sicer po CPP-ju prepovedano :(
Zakaj: -edina navigacija v mirror linku je Sygic (dodatno 70€), ki ni enaka kot Sygic na tlfn(samo 25€). Zeloooo šteka, uporablja polovico 7` zaslona, telefon mora biti prižgan in žre več baterije kot jo polnilec v citroenu napolni. Noro. Telefon imaš priklopljen na USB SMEG in ti požre baterijo, ker jo ne uspe filat sproti....
-SMEG ni zmožen predvajat zvoka iz dveh virov. Kaj, naj čakam 500km na AC, da bo Katja povedala smer....vmes pa ne morem poslušat radia, kar zna vsak andriod za 50€.
- itd

Scorp84

Evo po dolgem casu sem dobil zamenjavo radia, zvok je veliko boljsi, sploh bassi veliko lepse igrajo ali kako bi eni rekli, mehko. Zdaj tocno tko igrajo kot so v presnjem avtu. In tudi sam radio je veliko bolj odziven in mp3je salta isto sekundo, sploh pa koncno lahko flac poslusam ne da bi mi radio zmrznil.