Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dbostjan

Mislim, da je tale že zelo dolgo v oglasih, precej več kot eno leto, le slike so zamenjali. Nisem popolnoma prepričan, če ga prodaja isti lastnik, vendar sem ga prepoznal po nekaj detajlih, npr. luči, maska in odbijač so od vise, ogledala tudi niso originalna. Ne vem, zakaj tako dolgo ne najde kupca.

gule

Citat od: žabec;249326S tako Buhanko smo se lani po Pamirju vozili. Ko sem vprašal lastnika, zakaj si ne kupi kakšnega dizla, se mi je samo smejal in rekel, da pri minus 20 stopinj noben moderen avto več ne vžge, sploh pa ne dizli. Ti stari UAZ-i in stari japonski bencinski terenci so edina stvar, ki je tudi pri minus 45 stopinj še uporabna.

Ja res je...moderni avti, še posebej z diesel motorji niso za niske temperature. Par dni na -30 vse crkuje...
Nije bačuška budala...:BigThumbs:

andraž

No, dizle imajo, predvsem vlačilci so taki. Jih pa na severu Sibirije, kjer je konkreten minus, vključijo oktobra in izključijo aprila.

žabec

Smo videli take vlačilce, Kamaz v novejši izvedbi, kot so bili tisti v JLA. Opremljeni so z grevanim tankom za gorivo, cevi za gorivo do motorja so tudi ogrevane, hladilna tekočina v motorju je ogrevana z električnim grelcem, kabina ima dvojno zasteklitev, dodatno "Webasto" ogrevanje verjetno na bencin. Parkirajo jih v ogrevanih garažah, ...
Samo ena boginja je prava !

gule

Dve leti nazaj, ko je bila zima z temperaturo eno nedeljno jutro -30, se je videlo kaj je diesel. Vsi so kašljali, kot starci...tudi čisto novi avti, še posebej PSA Eur 6 z urejo...

Jaz sem problem rešil na stari način...na 40 litrov nafte sem dodal 10 litrov bencina. Tolklo je zjutraj iz motorja kot v kovačnici, ustavil se pa ni...

antasi

eeeeeaaah

našel eno dy ampak..
mašina podrta, podni in pragi za zamenjat,
stoji 8 let papirji so baje
cena pa fixna 2500eur ker so ti avti vredni...
mater ima ta francoska rja ceno..

http://www.bolha.com/avto-moto/avto-oglasi/citroen/prodam-diana-letnik-1980-1340225411.html?aclct=1543922307

sem kliknil na vse oglase, pa vidim da ima oldtimerje ki jih zelo ceni, tak da nič nebo.
bo šla prej v prešo..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

zlomjo

antasi

Ja. Sem kot zeko.
On celo svoje življenje obnavlja amija,
jaz pa iščem dyano

andraž

Citat od: antasi;249819eeeeeaaah

našel eno dy ampak..
mašina podrta, podni in pragi za zamenjat,
stoji 8 let papirji so baje
cena pa fixna 2500eur ker so ti avti vredni...
mater ima ta francoska rja ceno..

http://www.bolha.com/avto-moto/avto-oglasi/citroen/prodam-diana-letnik-1980-1340225411.html?aclct=1543922307

sem kliknil na vse oglase, pa vidim da ima oldtimerje ki jih zelo ceni, tak da nič nebo.
bo šla prej v prešo..

A je Škofljica?

gule

Antasi dežurni podjebant. Zdaj si se na Zekiæa spravil...

Samo nek je veselo...

antasi

No, se popravljam.
Dyano kupujem tako dolgo, kot garač sestavlja meharija.
Tak je boljše ane. Zeko se že dolg ni oglasil in lahko da je že sestavu amija, pri garaču pa kulkr vem, nič novega. Vsaj pohvalil se ni.
Saj sem mislil napisat, da kupujem dy tak dolgo kulkr gule prodaja malo žabo ampak ne bom.

gule

Kot pravi ena ženska, ki živi z mano. Prodaja, a Boga moli, da ne proda.

dyane

Zekotov ami napreduje,počasi a sigurno....da počasi sem jaz med drugim krivec;)...
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Da nebo lastnik prej polnoleten
preden bo dobil avto dyane? glede na to da je to njegov prvi avto.