Nakup nove Xsare Picasso

Začel/a aygo, Februar 20, 2007, 09:54:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

svd

A se je treba res stalno ponavljat???!!! Malo preberi stare poste na to temo!!!

raubsic

Pozdravljeni
Sem nov na tem forumu. Konec novembra sva kupila XP 110 HDI. Do sedaj dela dobro, le zadnja amortizer?ka prtja?nega prostora bo potrebno zamenjati, ker se prtja?nik do druge stopnje ne dvigne sam. Vozi ga moje dekle, saj se vozi iz Tr?i?a v Ljubljano-Gameljne po avtocesti. Porabo ima od 5,9 do 6,2 litra, ?e pa ga vozim jaz pa prideva pod 5,5l pa? ma ona te?jo nogo. Avto ima 6200km. Zanima me ?e zimske gume kaj vplivajo na porabo goriva?

garac

kakšne velike razlike v porabi ni, recimo kak deci ali dva, havbo pa itak sam dvigne? do konca ali kako? Misliš ne ostane gor ali kaj?
A avto sta kupila rabljen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

raubsic

Ne avto je nov, tako da bodo šli amortizer?ki v garancijo. Odpiranje zadnjega pokrova ima dva polo?aja. Prvi ko odpre? pokrov in ga malo privzdigne?, kakšnih 30cm, se mora pokrov potegniti sam od sebe, ko pa je odprt pa ga ročno porine? navzgor ?e kakšnih 15 cm - drugi polo?aj.

Jerry

A tako to gre. Mojmu tud ni ?lo nikol tako, sem zajebal ker nisem reklamiral. Sicer pa zame je bolj tako kot pa da ti na glavo pade:-)
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

lalan

:emot80: No evo.Tudi pri nas bo nova Xara Picasso.1.6 bencinar
2 Picassoja imamo

lalan

Citat od: lalan;28815:emot80: No evo.Tudi pri nas bo nova Xara Picasso.1.6 bencinar

?e druga:
http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=10123&d=1194282258
2 Picassoja imamo

boko1970

Tudi mi smo lastniki nove lepoti?ke pe??ene barve. Bil je ?e
skrajni čas za nakup saj je prevoz treh otrok v manj?em avtomobilu
?e skoraj nemogo?. Pa ?e davek DMV ti dav?na povrne (340 evrov).:Red-Wink:

Vendar so nam ga poravsali s ključem po obeh straneh ?e pred enim tednom uporabe.:burn: Kaj ?mo tak?ne fajn sosede imamo.

Je pa vasj vožnja udobna saj otroci prav u?ivajo.

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

lalan

Našemu Picassotu so pa ključe čez vikend ukradli iz salona, tko da kao novega čakamo.......
2 Picassoja imamo

deyo

@boko1970 dobrodošel na forumu in sre?no vožnjo.

lalan

2 Picassoja imamo

alvin

?e en nov član je tukaj. prvič grem na citroena in seveda smo izbrali xaro picasso. Dobim jo danes ali jutri, odvisno od tega, kako tekoče bo ?lo s papirji, bo pa rdeč bencinar 1.6. Sem prebiral forume, teste in jo tudi sam malo stestiral, in upam, da smo se prav odločili. Pozdrav vsem.

pantanifan

Tudi mi ga imamo od sobote 1.6 bencinar temna nocce, po prvih vožnjah zakon avto, mogoče res malo moti odsev armature v prvem steklu, pa malo nama je žal za parkirne senzorje, ker jih nisva vzela, ker je visok in velik avto.

drugače sva pa navdužena.

LP

alvin

Sem jo ?e dobil. Prava lepotica. Vtisi ?e sledijo, saj sem naredil le 50 km. Zelo mehka in udobna vožnja. Glede parkirnih senzorjev je verjetno res. Ampak meni so novega s senzorji ponujali za cca 500? ve? od navadnega, kar se mi je zdelo ob?utno preveč. Menda se jih da vgraditi na poobla??enem servisu za manj kot 200?. Bom malo počakal in se mogoče odločil za vgradnjo.

LP