Miniature novosti

Začel/a garac, Julij 30, 2007, 09:17:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

tisti vikend mislim da sem dežuren v službi, tako da ne bo nič :-S
OK

LP
Primož

Xandrej

Pa da se v 2 mesecih nihče me majde za zamenjavo???

Še gorazd bi kupil. Smo že 4-je... Še kdo?

Citroenovc

Ne, ker smo samo trije v oddelku in eden je septembra na dopustu, s sodelavko se morava pa izmenjevati ...

Mimogrede - si videl kake cukrčke še vse ponujajo!?! Prelepa R Alpine V6, pa P405 Mi16, ipd.
OK

LP
Primož

Xandrej

Na s je že 5še kdo? počakam do srede 26.8.2009

Xandrej

No na njihovi domači strani sem našel to:

Saxo VTS 1:18 37€ + poštnina
AX GT 1:18 pa pride decembra!

Za Saxo:

Gorazd
SaxoVTS
Garač
Xandrej
Citroenovc

Nekje 45€ bo menda prišlo za modelček vseskup. Je pa edinstvena priložnost za skupinski nakup. Plačalo se bo preko Pay Pal-a, gorazd. Kdo bi imel še kaj naj javi. :BigThumbs: Modelčki pa bodo izročeni na Srečanju. 12.9.2009

Še AX:

http://www.otto-models.com/index.php/en/ottomobile-our-models?view=detail&id=31

Citroenovc

AX mi nekaj ne potegne ...

Zakaj daješ vprašaje pri Saxo zame? Saj sem rekel, da če nabereš kandidate - sem za. Edino na srečanje pa 95% res ne bom prišel - no jutri grem po dopustu 1. dan v službo pa bom videl, kaj se lahko zmenimo ...

Hmm, na tem tvojem linku je pa še par cukrčkov - vidim, da prihaja ven še R21 Turbo, pa že itak imajo P405 Mi16 pa Renault Alpine;

Upam, da kdaj naredijo BX 16S pa XM V6 pa kakega CX GTi Turbo2.
OK

LP
Primož

garac

@primož, kako pa je s tvojo poroko, a je že mimo? Kakšna slika poročnega avta mogoče?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Sem popravil... zaenkrat nas je 5 komadov...

Citroenovc

Porok je letos ogromno; ampak najine še ni vmes ... Boste pa že zvedeli, ko bo čas (itak bom takrat bobnal hidravlične legende navkup ;-) )
OK

LP
Primož

saxovts

Xandrej

Ja na prejšni strani... :BigThumbs:

Gox

Jaz bom pa itak AX-a kupu, ko bo :BigThumbs: To moram imet :-)

Lp
Goran

Xandrej

Počakamo še do srede 2.9.2009 pa pol naročimo. Gre se za saxoje. trenutno nas je 5 komada iznenada.

Citroenovc

Odlična novica - OTTO pripravljajo tudi že BXa GTi :-)

NJAMI.
OK

LP
Primož

Xandrej

Zdaj bomo zaenkrat vsekali saxoje, da vidimo kak to špila. Aja pa tvoje želje zraven pa da vidimo če to špila. :emot112: