Miniature novosti

Začel/a garac, Julij 30, 2007, 09:17:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

pobiram naročila za C-Metisse 1:18 rdeč norev. Dobavil jih bo firma makete. Cena bo 47€ in je limited kot je bila C6 modra!

Do danes zvečer pobiram kdo bo imel.

Gorazd 1 kom
Xandrej 1 kom

....

Citroenovc

V razmislek: en model na Ebay ga ponuja za 35Eur. Pri enem je poštnina 17Eur, potem do 4kom za vsakega po 1Eur dodatka; za 9-12kos pa 22Eur.

Skratka - pri 4 naročenih pride končna cena 40Eur/miniaturo.
OK

LP
Primož

Xandrej

33 + 17 je bilo včasih 50e pa raje dam tipu, ki ima firmo pa se trudi v SLO 5€ zraven ko pa enemu švabu tam... Èe se da dobit pri Makete pa bom vzel pri makete. Rešeno. Vglavnem ponudil sem če kdo hoče če ne pa ne.

DejanO

Xdraš ti si nekoč rekel, nič odzdaj zbiram samo velike 1:18, ker malih 1:43  nikoli ne moraš imeti vseh. Zdaj vidim, da se ti potencialna paleta 1:18 močno širi in tudi draži v €.

Mater so opasni ti 1:18.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Ne to je oni majster sam naredil iz obstoječih modelov... Svaka mu čast.

JaS

Upam, da ne odpiram stare teme po nepotrebnem, ampak tudi na področju velikih (1:18) maket je prišlo do pomembnega premika- novonastalo nizozemsko podjetje Neo scale models očitno v kratkem pripravlja lansiranje CX-a druge generacije, na forumu izdelovalca Norev pa sem zasledil govorice o izzidu treh modelov BX-a v letu 2010

Citroen CX

Upajmo, da to niso samo govorice
OK

LP
Jan

Gox

Zanimivo, upajmo da bodo naredili še velikega BX-a :-)

Èeprav nekaj časa nazaj je bilo govora, da se bo XM 1/18 spet naredil, pa potem mislim da ni bilo nič od tega. @Garač je že takrat naročil, oziroma rezerviral par modelov, pa mislim da jih še ni.

JaS

Navsezadnje tudi sami pravijo, da gre zaenkrat zgolj za prototipe; upajmo, da se stvar tudi uresniči. Ni šlo pri (se mi zdi da Solidovih) XM-ih ponovno za omejeno serijo?
OK

LP
Jan

Citroenovc

Ma Solido je res nekaj napovedal comeback "3 velikih" - P605, Safrane in XM. Sicer baje kar po starih modelih - kar pomeni, da bi bili z vidika današnjih miniatur rahlo "povprečni". Ampak vse je bolje kot nič ...

Rdeči CX pa zgleda božanski! In dejstvo, da so uporabili jedkane koščke za detajle -pomeni da bo visoko kvaliteten!
OK

LP
Primož

garac

Žal z xm ni bilo nič, čeprav so pobirali celo prednaročila. Sam se vpisal 3 ali 4 kose, saj je sploh več ne spomnim.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

@xandrej, evo, tule je ena od novosti saxoVTS 16v merilo 1:18 za 37€, tako, da ti ni treba brskat po ebay

http://shopping.otto-models.com/catalog/CITROEN-5-1.html
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

No na voljo je prelep Saxo 1:18 VTS izvedba. Èe bi naročili 4 komade pride na osebo 50€ je kakšen kandidat? Na E bayu se prodajajo od 120€ naprej...

Citroenovc

120Eur po komadu? Kaj je pa tako posebnega na njih? //ma klinca, gledam mal bolj fotke - ša je res kar lepo narejen.

No če najdeš kandidate še za 2 kom - sem načelno za.

(kak pa kaj kaže z Mettise?)
OK

LP
Primož

Xandrej

Metisse te lahko čaka na srečanju če hočeš.

Se pravi jaz pa Citroenovc pa garač pa še kdo več nas bo manj je poštnine... je pa res lep pa edinstven!