Avtoradio-silence

Začel/a Tipo73, Oktober 16, 2016, 07:31:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sulicar

Gre oboje preko usb v rokonaslonu,sema sam tudi poslušal in karte za navigacijo nalagal.

Tipo73

Bom vprasal na servisu, da ne bom mimo brcal...sem pa gledal slike (razlika) med temi radiji..pa zna bit celo RD6...evo preverjeno RD45...se še ni našel junak da bi imel ta Lexio...vsi samo po gumbih šarijo...sem ga tudi izklopil na akomulatorju....pa še vedno nič

Tipo73

No še malo slikic...težava Silece...in pa radio RD45...made in Tunizia:emot84:

Zdej me pa zanima...ali jaz ta radio zamenjam za RD45 L3FA04 CEM SW 4.2.04.01 Made in Checz  oziroma, za RD45 L3FA04 CEM SW 3.2.00.06.Made in Tunizia (SW je enak kot pri mojem, samo da je moj RD45 L5FA04 CEM, v čem je razlika,...ali bo to vseeno funkcioniralo,...

zlomjo

Radie lahko menjaš po mili volji. So vsi kompaktibilni. Za probat ti lahko jaz posodim.

Tipo73

Hvala ti,sem enega RD45 tukaj blizu že našel...

Tipo73

Evo radio zamenjan, problem rešen,..."žal" je šel noter spet Tunizijec,...sem pa opazil da ima moj dve anteni (vsaj dva kabla sta bila v starem), sedaj pa je samo ena vklopljena, važno da dela BP...

zlomjo

Važno, da je problem rešen. Zdaj pa lahko daš tudi tega popravit, če bo kdo znal. Jaz še vedno sumim, da ni pokvarjen.

Tipo73

Ja pokvarjen ni, samo je pa nekaj z njegovimi "možgančki" narobe...v glavnem, na servisu Jenko...se je precej po zaključku šihta brez nejevolje usedel v avto in se lotil težave...enostavno zamenjal radio in vnesel pravi VIN in to je to...upam da bo delal, iz situacije sem pa spet nekaj dobrega potegnil,...na Citroenu Kranj so ga imeli cel dan za menjavo olja in filtrov, pa mi ga niso uredil, če bi šel takoj k njemu, bi imel zadevo že v torek rešeno, pa še glede na ceno, ki sem jo plačal, bi me ta radio skoraj zastonj prišel....

xpuser

Eko, kar lepo spravi cifro v mobitel in drugič kar k Jenkotu.

garac

in Esmeralda je spregledala...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tipo73

Ja lahko bi se tko rekl garac...samo glede na to da sem do zadnjič bil ves čas na Fiatih (skoraj 20let), se še išče mehanik k bo šaru po moji C5ki, tko da če imaš kakšnega mehanika za proiporočat da je blizu Kranja...kar povej al pa na ZS

garac

osebno svoj 15 let staro prevozno sredstvo vozim k Jenku, ne šparam, ker na koncu prišparaš en qurac. Za olje menjat je vsak pajo dober, lahko ga tudi sam. Ko je problem je pa treba k nekomu, ki obvlada... da sem osebno na Tadejevem mestu, ko rešuje avte pacientov, ki so jih kovači zafurali, bi upalil 3x ceno. Z mehanikom je treba imet en odnos ne pa vozit od enega k drugemu.

Èe bi rad prihranil pelji k Klopčiču v Britof
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

Citat od: Tipo73;225356Ja lahko bi se tko rekl garac...samo glede na to da sem do zadnjič bil ves čas na Fiatih (skoraj 20let), se še išče mehanik k bo šaru po moji C5ki, tko da če imaš kakšnega mehanika za proiporočat da je blizu Kranja...kar povej al pa na ZS

A ga nisi že našel?:Hammer3:

Tipo73

Ja mislim da bo ta pravi..nisem pa hvala bogu moral z okvaro avt še k njemu...

xpuser

Citat od: Tipo73;225375Ja mislim da bo ta pravi..nisem pa hvala bogu moral z okvaro avt še k njemu...

:Hammer3:
http://citroenar.eu/showpost.php?p=225328&postcount=23