C5 nakup in preverjanje vin številke

Začel/a CitroX, Oktober 11, 2016, 09:41:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroX

Pozdravljeni

Zanima me nakup C5, pa me zanima, ali ima kdo možnost preverjanja vin številke?
Kje v bližini Šmarij pri jelšah je kak citroen servis, kjer se bi dalo preveriti vozilo?
http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11131197&show=1
VF7RWRHKABL558546

Bi ga šel pogledati, samo ... kar tako "na oko" se mi zdi malo premalo natančno.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

andraž

Pokliči enega od pooblaščenih servisov in jih prosi, da.ti na podlagi VIN-a preverijo zgodovino. Na ogled pelji mehanika, ki dobro pozna te avtomobile. Veliko sreče!

Čojko

Xandrej

Italijan... Še vedno nemorem vrjet da ljudje dejansko vrjamejo tem zgodbicam z 110 000 kilometri pa take pa to...

xantos

Samo firbec me matra, kako veste da je uvožen?
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Citroenovc

Po moje zaradi fotke zadka, kjer se vidi vgravirana cifra na steklu.
OK

LP
Primož

befit

Citat od: xantos;224931Samo firbec me matra, kako veste da je uvožen?
Dokaz:
Èe se je zmotil pri eni črki od VIN potem je to ta avto: (drugače pa sta v sloveniji 2 enaka C5, ki imata samo eno črko različno v VIN hehe)
Podatki o registriranem vozilu
Vrsta vozila:   osebni avtomobil
Model:   CITROEN C5 III
Komercialna oznaka:   C5 III / TOURER 2.0 / Hdi AUT.
Tovarniška oznaka:   RWRHHA
VIN / identifikacija:   VF7RWRHHABL558546
Leto izdelave:   2012
Država proizvajalka:   Francija

Datum registracije:   12.09.2015
Prva registracija:   11.01.2012
Izvajalna enota:   LOGO SKUPINA d.o.o.
Občina:   Trbovlje
Upravna enota:   TRBOVLJE
Registrsko območje:   LJ

Tip lastnika:   FIZIÈNA OSEBA
Spol lastnika:   ŽENSKA
Starost lastnika:   36
Lastnik je uporabnik:   DA
Tip uporabnika:   FIZIÈNA OSEBA
Spol uporabnika:   ŽENSKA
Starost uporabnika:   36
Barva:   KOVINSKA MODRA TEMNA
Vrsta goriva:   Dizel
Neto moč:   120 kW
Delovna prostornina:   1997 ccm
Dolžina:   4829
Širina:   1860
Višina:   1512
Medosna razdalja:   2815
Število sedežev:   5
Število osi:   2
Masa:   1717
Največja masa:   2286
CO2:   163
Pnevmatike:   225/60 R 16 (95H), 225/55 R 17 (95H), 245/45 R 18 (95H), 245/40 R 19 (95H)

Datum statusa:   12.09.2015
Datum COC:   11.01.2012

Datum statusa pomeni, da je bil takrat uvožen/registriran.
Prodajalec ima odprt doo celih 9 mesecev. Pa še tako kratek je, da ne ve, da tehnični velja do januarja 2018, ker se prvič dela na 4 leta, potem pa na 2.

Važno, da se ponuja financiranje.

Avto je italijanski ali francoski uvoz, že zaradi cene, na benelux in nemških, avstrijskih dražbah, so cene precej višje, ko prišteješ dajatve in stroške prevoza, za 8 tisoč ne dobiš 2012 letnika, sploh s tako malo kilometri ne.

befit

Aja, to sem pa pozabil, če bi bil slovenski, bi bilo označeno slovensko poreklo, pa še verjetno bi v opisu najmanj 2x pisalo, da je slovenski, ni uvoz

zlomjo

gule

Avto je prvič registriran, oziroma kupljen v Italiji. Datum prve registracije je 11.01.2012. Ni imel nobenih kampanj. Moj nasvet, jaz bi avto pregledal na dvigalu in peljal na diagnostiko. Èe je vse ok, bi ga kupil ne glede na to, da je iz Italije.

zlomjo

Jaz imam doma 2 c3čka mk2 uvožena iz Francije. Z njima je predvsem žena zelo zadovoljna, jaz pa guštiram s Pačotom.

Xandrej

Za 8 ga prodaja to rejnglo je dobil za 6 jurjev drugače se mu ne splača zdaj pa naj vsak sam preštudira...

CEPETKO

Ko si pa ti vozil enko pa dvojko in šestko pa si bil v sedmih nebesih.Zdaj pa so vse rejngle samo švabi V8 pa V12 so zate mašine. Rejngle takšne ali drugačne pa še manjvredne mora voziti 3/4 prebivalcev države naše blesave zabite da lahko preživijo. Med temi sem tudi jaz z svojo rejnglo.
Citroen - kreative tehnoloži.

xpuser

Eno je če sam pripelješ točno po željah drugo je pa loterija z uvoženimi.

sušo

Zadnjih štirinajst let vozim uvožene rajngle iz makaronije. Tokratna je tretja po vrsti in se (še) vedno vsako jutro zbujam z nasmeškom. Tko da. Ni vsaka rajngla rajngla. Ene so tud litoželezni vajdleki...