Megane Grandtour 1.6 16v oz. 1.5 dCi FL

Začel/a klemen_, Avgust 28, 2016, 10:37:15 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

klemen_

Kljub temu, da gre za Citroen forum, bi prosil, da se topic obdrži.

Išče se Megan Grandtour II po FL-ju (2006+), če kdo pozna kakšen lep primerek, kar pogumno na PM. ;) Išče se redno servisirano vozilo, lahko tudi v trenutni okvari (sklopka, vztrajnik..).

klemen_

andraž

klemen_

Mogoče pa ima kakšen sorodnik ali znanec Citroenarja, Renaulta. Vprašat ni greh, ane? :)

tomaz555

Sodelovec se ga bo verjetno kmalu znebil. Takšen kot ga iščeš, letnik 2008.

andraž

Citat od: klemen_;223877Vprašat ni greh, ane? :)
Imaš prav.

klemen_

Citat od: tomaz555;223912Sodelovec se ga bo verjetno kmalu znebil. Takšen kot ga iščeš, letnik 2008.

Mu nagaja? Imaš PM.

antasi

Citat od: klemen_;223949Mu nagaja? Imaš PM.

Èe te je že vnaprej strah da se prodaja zaradi napak pol boljš da kupiš novega...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

klemen_

Mi je popolnoma jasno, da je v vsak rabljen avto vložiti nekaj denarja, ne kupujem novega. :) Zato sem vprašal, ker je rekel, da se ga bo "znebil"..

dexterboy

@klemen_, če želiš, ti dam še številko mojega prijatelja, ker tri avte pri bajti ne rabijo, predelan na plin bencinar, ampak kaj je narobe, pa ne vem. Sporoči...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

klemen_

Upam, da sta oba s @tomaz555 dobila PM, ker mi pod "poslana sporočila" piše: 0. Hm..

tomaz555

Dobronamerno ti povem, da se dizla izogibaj v željeni litraži in znamki.

klemen_

Poznam sceno okoli dci-jev..1.5 78kw, ki so ga vgrajevali od leta 06 dalje je eden boljših v tem razredu, potrebni so (kot povsod) redni servisi na najkasneje 20k km in menjava ojničnih ležajev ob velikem servisu, drugih napak ni. Motor pred tem letnikom-74kw z Delphi črpalko pa je živ obup.

Bom pa bencinarja verjetno dobil lepše ohranjenega, ja. Sodelavec ima dizla?

tomaz555