Starodobnik kot naložba?

Začel/a Gox, Avgust 17, 2016, 10:52:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

A tudi tam hara Felipe? Sam je res vsepovsod prisoten ...
OK

LP
Primož

krtija

Tudi na SAAB forumu je in nekaj blodi o hyundajih.

antasi

Citat od: superca13;222230Meni se zdi  dobra naložba redek, tehnično zanimiv starodobnik.

Recimo Fiat 130 coupe :-)

Eden lep, slonokoščen je bil doooolgo na netu za ca. 10-11 jurjev. Še ne daleč nazaj.
Ne najdem več oglasa...avto pa bi bil za vzet.

Any help?

če še niste našli,
tega fiata je prodajal vsepovsod znani Milan iz črnuč
po moje je še kar pri njemu, to je tist ki prodaja amerikance v črnučah ob glavni cesti, ne moreš zgrešit
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

xpuser

ko smo že pri fiatih, pred kakšnimi 15 leti je še bilo videt v rožni dolini fiat 128 sport coupe, ve kdo kam je šel.

superca13

Citat od: Citroenovc;222241A tudi tam hara Felipe? Sam je res vsepovsod prisoten ...
Pa na Alfa forumu je modras. Tudi tam hara na polno.

Citroenovc

A res? Kaj si ga klical? Si kaj zvedel?

:-))))

O isuse ....

Drgač pa, XPU - 128 Sport kupe pa res ni tako redek pri nas ... se jih kar tu in tam na cesti še sreča ... Al te prav za tega dotičnega zanima, kaj se je z njim zgodilo?
OK

LP
Primož

superca13

Citat od: antasi;222245če še niste našli,
tega fiata je prodajal vsepovsod znani Milan iz črnuč
po moje je še kar pri njemu, to je tist ki prodaja amerikance v črnučah ob glavni cesti, ne moreš zgrešit

Avtomarket d.o.o.?

superca13

Klical. Bil je pri ST Moto. Ni ga več.

xpuser

Citat od: Citroenovc;222248A res? Kaj si ga klical? Si kaj zvedel?

:-))))

O isuse ....

Drgač pa, XPU - 128 Sport kupe pa res ni tako redek pri nas ... se jih kar tu in tam na cesti še sreča ... Al te prav za tega dotičnega zanima, kaj se je z njim zgodilo?

Lepo da se jih še sreča na cesti ;)

Ja tam je bil dolgo časa parkiran in nabiral rjo potem je pa šel ali v obnovo ali mogoče na dinos?

Xandrej

Citroenovc

Al Joža, Saša je rekel "Meni se zdi dobra naložba redek, tehnično zanimiv starodobnik."

BMW 6 je velikoserijski kupe ne pa butična zverina

;)
OK

LP
Primož

Zeko124

Poleg tega je cena tega BMWja znatno visja od navedene, so ga ze klicali fantje iz SLO menda :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Citat od: Citroenovc;222259Al Joža, Saša je rekel "Meni se zdi dobra naložba redek, tehnično zanimiv starodobnik."

BMW 6 je velikoserijski kupe ne pa butična zverina

;)

Predloge dajam pa niso glih pogosti na naših cestah... En je v reklami dva pa v MB... Ostale ne vem ampak ni glih vsakdanji in lepi primerki so že kr dragi... Tam po 30 jurjev gor na molbile de preko 50k za primerke. ima ga moj prijatelj in mu kr rastejo cene!

Drugače pa če bi jaz mel din din odveč definitivno lotus!

superca13

Trenutno se pogajam za SL 500:funny34d: