Ročna zavora

Začel/a peter skala, Julij 26, 2007, 09:42:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

morda malo butasto vprašanje

ali ročna na  XP prijemlje na prva kolesa.?e je tako ne bi bilo dobro obračat av ta z ročno.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

boga

Po moje bo kar na zadnja, ampak je ne vlečem med vožnjo. Pic tudi ni temu namenjen. Je dru?insko vozilo.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Jerry

Se ti zajeb**** z nami.
prvič zakaj bi avto kot je XP obražal z ročno.
Drugi? ?e nikoli nisi sedel v XP ko je nekdo ročno potegnu.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

Citat od: peter skala;14926morda malo butasto vprašanje

ali ročna na  XP prijemlje na prva kolesa.?e je tako ne bi bilo dobro obračat av ta z ročno.

Kako pa si prišel na to idejo, da je ročna na prva kolesa?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

ne se ne zajebavam.pozimi ko najdem prazen zasne?en parking si pa? dam du?ka .nobenih hudih pizdarij malo kontroliranega in popolnoma varnega drsanja po snegu.ej sem preveč delal za te peneze ki sem jih dal za avto da bi delal pizdarije z njim ampak malo drsanja  ne more ?kodit,nasprotno ?e nekaj občutka dobiš  kako obvladati volan ko avto drsi.

sicer pa to ni poanta vprašanja.vprašal sem ?e zavora prime na prva kolesa.ker imam občutek da se avto drugače dvigne kot pri ročni na zadnja kolesa.

peter skala

ok pozabite .sem šel brat teste avto magazina.ja zavora je na zadnja kolesa.sori.

ampak pozimi /?e bo sneg/se bom pa sigurno malo obražal z njim .pa naj se vam zdi ?e tako čudno.poizkusite pa boste videl kaj so zimske radosti.pa pamet v glavo.

Citroenovc

Citat od: hadei;14940Kako pa si prišel na to idejo, da je ročna na prva kolesa?!

mogoče zato, ker je pri vseh Hidravličarjih in pri seriji A na prednja kolesa ;)

No ampak XP je pa res klasik tudi po tej plati ... kar na zadnja ...
OK

LP
Primož

Hydraulic

A zdej se je pa najdu eden, ki bo driftal z enoprostorcem? Kaj je naslednje....bob steza za Hidravličarje :Hammer3:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

bojann

Živi in pusti živeti...

boga

Dobro kaj pa tist renault espace F1, ali sbarov xp?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

peter skala

hadei

Citat od: Citroenovc;14949mogoče zato, ker je pri vseh Hidravličarjih in pri seriji A na prednja kolesa ;)

No ampak XP je pa res klasik tudi po tej plati ... kar na zadnja ...

Ali ima moj PICASSO 110 km?.....nekateri imajo. Pa nekateri Citroeni imajo hidravliko....imam jaz tudi?!.....pa nekateri imajo tempomat....imam jaz tudi?!....pa nekateri so na neosvin?en bencin....je moj tudi?!....pa...pa...pa....

Ne flancaj....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ja najlažje je sprobat kje je ročna, ?e nisi siguren.

Prazen makadamski parking, odpre? okno, potegne? do 25km/h, da? v ler in zategne? ročno ... pa ja sliši? al spredaj blokira ali zadaj :-) Zelo enostaven preizkus :-)

Jerry

Po moje bolj pametno na pesku speljat. ?e bo spelju zihr ni račna na istih kolesih kot pogon.

Pa nima veze...primer re?en....kajneda:-)
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

SimonP

Citat od: Jerry;15107Po moje bolj pametno na pesku speljat. ?e bo spelju zihr ni račna na istih kolesih kot pogon.

Pa nima veze...primer re?en....kajneda:-)

Jah ne vem no ?e to ravno drži.Jest sm imel Subaruja ki je imel pogon in ročno spredaj.Je bilo na tehničnem pregledu vedno zanimivo, ko je vedno postavil na zadnja kolesa na valarje pol pa vleku ročno.:Hammer3: