RAZLIKA MED URADNIM SERVISOM IN NINÐO

Začel/a antasi, Avgust 11, 2016, 01:08:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Ker marsikomu na tem forumu ni jasna razlika med tema dvema zvrstema ljudi
smo pripravili nazorni prikaz
na drugi sliki je uradna mehanična delavnica kot je npr. Jerovšek, Merlak, Jenko..
na prvi sliki pa je ninða mehanik

komentarji zaželjeni
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Bishop

Se je rabiš vseh "ninð" v isti koš metat... Naj grejo ljudje na servis kamor pač hočejo. Jbg, enim je avto zgolj prevozno sredstvo, so kakšne druge stvari bolj pomembne v življenju kot avto. Mogoče pa pač nimamo vsi toliko denarja, da si lahko privoščimo uraden servis, avto pa vseeno dela da se vozimo v službo, nazaj in pa na kak izlet/dopust. Verjamem pa, da so tam res strokovnjaki z vso opremo, šolanjem... kar pa posledično dvigne ceno urne postavke. Marsikateri mehanik pa avto ravno tako dobro zrihta, pa ni ravno zlatar.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Čojko

Jaz se tudi kupil avto servisiran pri dveh ninðah iz štajerske (en od njih je bil ravno antasi), pa se neverjetno zanesljivo in dobro vozim.

Prepričan sem tudi, da na uradnem servisu ne bi znali niti osnovnih stvari naredit.

antasi

Ja. ljudje ne znajo pogledat slike. Na prvi sliki se vidi da se ninða res trudi na drugi sliki pa so vsi mehaniki na malici in nabijajo servisne ure..

xantos

Ta prva slika me spominja na mene ko sem še Ropotuljico (TCT Activo) šraufal hehehehe
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

zupi13

Pa če imaš srečo, se pri pooblaščencu na tvojem avtu uči kak vajenec iz prvega letnika....
Moja ninða je tudi zakon!

xpuser

Citat od: zupi13;221866Pa če imaš srečo, se pri pooblaščencu na tvojem avtu uči kak vajenec iz prvega letnika....
Moja ninða je tudi zakon!

http://citroenar.eu/showthread.php?t=14148

http://citroenar.eu/showthread.php?t=12278&page=2:Red-Sleepy:

Citroenovc

OK

LP
Primož

zupi13

Bishop

Citat od: antasi;221864Ja. ljudje ne znajo pogledat slike. Na prvi sliki se vidi da se ninða res trudi na drugi sliki pa so vsi mehaniki na malici in nabijajo servisne ure..
Sori, sploh mi ni padlo na pamet...my bad...
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Xandrej

Lahko si zadovoljen in z enimi in z drugimi... Ko kdo kje kaj nezna pač greš po drugo mnenje... Jebat ga probavamo! Jaz sem zdaj nabavil avto ki je od prvega dne do danes bil na uradnem servisu servisiran!  Da ne govorim o cifrah servisev, da so starejšega človeka večkrat dobro nategnili! To kaj pa bi morali naredit pa niso... Nebom govoril niti o znamki niti o servisu...

Citroenovc

Ah, kaj boš skrival. Saj se ve, da se že dalj časa pališ na bavarske bencinarske šestake.
OK

LP
Primož

Xandrej

No te pa nebom o servisu.... :BigThumbs:

Pol pa mi kdo kdaj reče... Ma servisno knjigo? V RIT si jo vtaknite vsiskup!!!! Nalijem najboljše olje ki obstaja (tak pravijo), kompliciram kjer se da, vedno zraven svetim, da sem še bolj fsran kot mehanik, vse pregledamo pa vem kaj sem plačal pa ob 22 uri zvečer lahko k njemu pridem. To je to... ne pa 22 evrov liter olja... Runonflat gume letne in zimske na avto ki ima rezervno kolo pa take bedastoče da te kap... Da bi pa kdo kaj pobrisal za sabo ko je filter na vrhu motorja pa pol vse teče okoli ko ga odšraufaš ali pa vsaj dal kako coto okoli to pa ne... Še fakin odbijača neznajo zazaj naret ko so ga dol jemali...

antasi

Kaj češ. Uradni servisi drugih znamk, tudi bmw so zelo slabi medtem ko pri citroenu tega ni. Citroen je specifičen avto ki ga lahko servisirajo samo mehaniki z dodatnom izobraževanjem zaradi hidravlike in nekih krogel.
Imamo pa tudi ninðe ki jih drugi nimajo