Električna parkirna zavora

Začel/a braby, Julij 15, 2016, 02:57:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

Citat od: alesz;221426Ne ni fer.......če nekdo "za...." je pošteno in vzgojno da plača....................

Tkaj sem se spomnil na tvoj zapis.

,tip z citroenom ti pa že na dvorišču začne...če bi blo zastonj ali pa 0 € pa bi dal popravit...........tko je to

http://citroenar.eu/showpost.php?p=110275&postcount=115

igorduska

V navodilih sem našel, kako se izključi avtomatsko delovanje ročne, vendar te funkcije v meniju ni. Se jo lahko izključi kako drugače? Mogoče z testerjem?

Sine64

novejši software avtomobila je to funkcijo izklopa preko volana onemogočil, moj recimo to še vedno ima ker novejšega softwera nisem nikoli nalagal.

Verjetno je to možno izklopit s testerjem samo je treba to preverit kje bi lahko bila ta funkcija (če obstaja seveda)

jumper1

Citat od: igorduska;222347V navodilih sem našel, kako se izključi avtomatsko delovanje ročne, vendar te funkcije v meniju ni. Se jo lahko izključi kako drugače? Mogoče z testerjem?

S testerjem lahko vklopiš to funkcijo potem pa je v meniju in jo lahko vklapljaš in izklapljaš na volanu.

igorduska

Je kdo iz okolice Ptuja in ima tester da bi mi to naredil?

zlikovski

Lahko pogledam imam Delphija, napiši kateri tip motorja imaš RFJ,RHH,RHR,... pa letnik.
In ti javim.

alesz

CitatLahko pogledam imam Delphija
po moje ne.Zadeva sploh ni vezana na motor.Pri delpfiju izbereš v" sistem",ABS,potrdiš in ti ponudi,Abs ali ročno zavoro.Kot se spomnim imaš na izbiro samo operacije v povezavi z zamenjavo oblog......

zlikovski

Kolko sem gleda po literaturi za C5 v Delphiju, lahko pogledam in stestiram če prav deluje, da bi pa preprogramiro pa ni možnosti.

igorduska

Zgleda, da so mi zajle na ročni začele štekat do te mere, da pritiskajo ploščice na disk, ker se mi greje zadnja leva stran(disk, platišče). Koliko sem preverjal neoriginalne zajle ne obstajajo, original pa se dobi samo v kompletu z celotnim mehanizmom in motorčkom vred in stane 1004EUR.

Ima kdo kako drugo opcijo, ker se trenutno ne morem voziti.

Citroenovc

C5III s hidravliko ima ročno zadaj?
Svašta ...
OK

LP
Primož

igorduska

A seveda jo ima in to zelo drago očitno.

Sem pa našel varijanto obnove za 100EUR

sulicar

Citat od: Citroenovc;223985C5III s hidravliko ima ročno zadaj?
Svašta ...

Seveda jo ima,prejšnje verzije pa imajo spredaj.Trojka ima ročno na zadnja kolesa,če pa zaviraš z ročno med vožnjo,pa zavirajo prednja kolesa.

Citroenovc

Nikol nisem lezel pod IIIjko niti gledal kako ima izvedeno zadnje vzmetenje ... a jebeš ti hidravličarja, ki nima niti te posebnosti ...

Še en razlog zakaj mi ne potegne ...
OK

LP
Primož

CEPETKO

Citat od: igorduska;223982Zgleda, da so mi zajle na ročni začele štekat do te mere, da pritiskajo ploščice na disk, ker se mi greje zadnja leva stran(disk, platišče). Koliko sem preverjal neoriginalne zajle ne obstajajo, original pa se dobi samo v kompletu z celotnim mehanizmom in motorčkom vred in stane 1004EUR.

Ima kdo kako drugo opcijo, ker se trenutno ne morem voziti.

Tam ko je zajla zataknjena na čeljust  moraš nazaj udariti po tistem zobeku na katerega je nataknjena da se vrne nazaj da se sprosti čeljust in disk potem pa nič zategovat ročne, in se lahko voziš. Èe se spozabiš, in zategneš spet narediš isto. Voziš se lahko samo enkrat moraš zamenjat bovden. Pri dvojki gre to brez jemanja kolesa dol samo do konca zmotaš volan in udariš po zobeku pa že voziš.
Citroen - kreative tehnoloži.

sušo