nosilec koles za zadnja vrata

Začel/a Iztok1, Junij 28, 2016, 04:31:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Iztok1

Pozdravljeni.
Že obstaja kakšen model nosilca za kolesa za zadnja vrata (C4 Picasso), ker nimam vlečne kljuke, na strehi pa imam kovček. Na forumu sem že videl primer kako zmontirat, samo jaz nisem čarovnik..., bi raje videl da je zadeva originalno potrjena od proizvajalca... Hvala za vsakršen odgovor.
lp.

Kavka

Seveda obstaja, imaš kar nekaj firm, ki to delajo...sam bi najprej pogledal k Thuleju, zelo dobra kvaliteta za solidno ceno. Èe na pa še ogromno drugih manj znanih, malo pogooglaj, imaš tudi na amazonu de tega kar češ.
Drugače pa, kakšen kufer pa imaš, da ne spraviš koles zraven? Sam ima 630 litrski kufer pa zraven dam še dva gorska kolesa...
Pa še to. če imaš zadaj spojler, torej plastika zgornji del vrat, ne bo šlo...
Drugače pa:
 https://www.amazon.de/MENABO-000039200000-Logic-3-Fahrradtr%C3%A4ger/dp/B005B9CBHU/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1467629927&sr=8-8&keywords=fahrrad+tr%C3%A4ger

grozny

malo sem za časom....
slučajno se tale model še prodaja (MENABO Logic 3). Na uradni strani ni specificiran, da paše na C4P-ali ga je kdo že montiral?

Rabil bi za C4P prve serije-ali kdo uporablja kaj drugega? Pa ne strešnega-iščem takega za zadaj!
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

DejanO

G3, prodaj Potokar, od njih imam za 150€ največjo trugo in zadnji nosilec za dve kolesi na prtljažna vrata, ta je bil menda 60€.

Z vsem zelo zadovoljen, THULE je vsaj 3x dražji!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

grozny

A se spomneš imena nosilca koles? ker na uradni strani G3 piše, da nič ne paše ufa. Kot pri vseh ostalih. Menda, da zaradi plastičnega spojlerja...
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

DejanO

to pa je možno, na C5 II sem ga imel gor.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

torej lahko imam pri C5 III težave, je kaj velik plastični spojler.

DejanO

mami tudi na C4 II, l. 2017 ne gre, ker nima nad tablico odbijača in nima kam sesti.

grozny

Pa smo tam, kjer ni muh... Sem bral na britanskem forumu: zadnji nosilec odpade, ker je zgoraj plastični spojler, spodaj pa plastivni odbijač in se nima nosilec kam naslonit, brez da kaj poškoduje...
Tako, da nam ostane samo streha.
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

drago1

Ne samo streha pride v poštev kljuka
Lp
Drago

DejanO

Citat od: grozny;268204A se spomneš imena nosilca koles? ker na uradni strani G3 piše, da nič ne paše ufa. Kot pri vseh ostalih. Menda, da zaradi plastičnega spojlerja...

ne neki univerzalni od G3, 60€ se mi zdi je bil.
Pritrjuje se zgoraj in bočno s traki, spojler je res zdaj večji kot na C5 II, kjer sem vozil kolesa.

Imam še nosilce za na streho, kljuka je vsaj 300€ in oni nosilci za 3 kolesa so 350€+.

CitroX

S tem na oknu sem imel vedno pomisleke. Poskusil sem montirati na sicet P3008, pa nima vzadaj kam sesti... pa še odpiranja si ne znam predstavljati. Letos sem namestil kljuko in nabajil peruzzo nosilec za 4 kolesa. Odlično se odnese.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

grozny

Ma jaz sem iskal neko najcenejšo varjanto. Imam naslednje leto namen menjat avro, pa ne bom vlagal v kljuko al pa streho... Ben, očitno bo počakalo ��
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence